Regent Seven Seas heeft het allemaal aan boord

Geen land in zicht! De gedachte alleen al doet bij sommigen het angstzweet uitbreken. Maar niet bij ons, want bij Regent Seven Seas Cruises zijn de zeedagen feestdagen!

Wie rust zoekt kan genieten van de eindeloze zee, de spa induiken of met een boek lekker relaxen bij het zwembad. Wie het liever wat actiever aanpakt kan lekker gaan sporten, in de cardroom een potje Poker of Klaverjassen spelen en daarna afspreken bij de pool bar voor een gezellige middag in de zon. Wie met Seven Seas Explorer cruiset kan het daarnaast lekker culinair aanpakken en een van de vele kookworkshops volgen en Master Chef at sea worden.

LEKKER AAN BOORD

Tijdens een cruise is geen dag hetzelfde. Elke ochtend word je wakker met een nieuw uitzicht, op een nieuwe locatie – en de kenner weet dat ook de zee er elke dag anders uitziet. Bijna alle cruises gaan gepaard met een of meerdere dagen op open zee en omdat de schepen van Regent Seven Seas zoveel te bieden hebben, zijn ook dat dagen om naar uit te kijken. Lekker de tijd om van alle faciliteiten gebruik te maken, zonder het gevoel te hebben dat je wat mist. Het maakt niet uit of je de wereld verkent met Seven Seas Explorer, Mariner, Voyager, Navigator of vanaf 2020 Splendor – de hele vloot heeft alles aan boord om elke cruise tot een droomvakantie te maken. In die mate zelfs dat het zou kunnen dat je bij het afmeren in de volgende haven besluit om lekker aan boord te blijven…

GENOEG TE DOEN

Voor wie vreest zich te zullen vervelen aan boord hebben we goed nieuws. Het programma aan boord bij Regent Seven Seas is ontzettend veelzijdig met keuze te over voor wie het sportief aan wil pakken of juist zijn brein aan het werk wil zetten. Je kan genieten van een van de cocktails bij het luxueuze zwembad, op zoek gaan naar een authentieke Picasso of Chagall, je swing of putting oefenen op de golfbaan, genieten van een wellness behandeling in de spa, luisteren naar een interessante lezing in de bibliotheek, een gokje wagen in het casino, een paar stukjes leggen aan de immense groepspuzzel – want het is toch wel fijn als die af is voor het einde van de cruise – of meedoen aan een quiz in de Observation Lounge.

FIETSEN OP ZEE

De shopaholics onder ons kunnen zich vermaken in een van de boetiekjes met designer spullen terwijl de workaholics zelfs tijdens hun cruise kunnen doorwerken in het business center. De fitness instructeur begeleidt de hele dag door groepsactiviteiten, zoals een hardloop workout, verschillende balsporten en, voor wie het fietsen mist, een indoor cycling klas. Op het dagprogramma staat vaak een moment ingepland waarop gasten die zin hebben om met hun medepassagiers te sporten, samenkomen voor een potje pingpong, een stukje joggen op het bovendek of een spannende sjoelwedstrijd. Zo leer je meteen ook nieuwe mensen kennen! Geen zin om deel te nemen aan het sociale gebeuren en liever gewoon gezellig met zijn twee? Ook dat is geen probleem want alles kan en niets moet. Zo kan je gewoon lekker alleen met je reisgenoot dineren in een van de restaurants mogelijk.

Je ziet er gebeurt van alles aan boord bij Regent Seven Seas Cruises, waar ook ter wereld.

Benieuwd naar het luxeleven aan boord van Regent Seven Seas? Neem dan snel een kijkje op “Seven Seas Explorer, het meest luxueuze cruise schip ter wereld” en “Het suite leven aan boord van Seven Seas Splendor“.

 

Leave a Reply