Het suite leven aan boord van Seven Seas Splendor

Regent Seven Seas Cruises heeft bekend gemaakt hoe bepaalde ruimtes van het gloednieuwe en superluxe Seven Seas Splendor eruit zullen gaan zien. De cruiserederij bouwt voort op de elegantie van de al bestaande schepen met geweldige designs en kenmerkende upgrades die zowel gaan fascineren als de verwachtingen overtreffen. Met het nieuwste schip uit de vloot zorgt de cruiserederij voor een perfecte en luxe all-inclusive ervaring wereldwijd.

Met de ingebruikname van Seven Seas Explorer in 2016, introduceerde Regent Seven Seas Cruises een geheel nieuw niveau van elegantie in de cruise industrie. Bij Seven Seas Splendor – dat in 2020 in de vaart komt – gaat men nog een stapje verder en gaat de rederij zich focussen op het perfectioneren van alle details.

Zo zullen de publieke ruimten van Seven Seas Splendor, in vergelijking met het populaire zusterschip Seven Seas Explorer, een paar belangrijke veranderingen ondergaan.

Bij Seven Seas Splendor zal de ingang van de Grand Staircase bij de entree, de kenmerkende eyecatcher van de Seven Seas Explorer, gericht zijn op Compass Rose, het grootste restaurant aan boord.

Publieksfavoriet Coffee Connection verschuift naar bakboord en wordt uitgebreid met een buitenterras zodat passagiers, tijdens het nuttigen van koffie en heerlijke gebakjes, kunnen genieten van een kalme zeebries.

Aan boord van Seven Seas Splendor zijn 375 ruime suites, variërend van de 29m² grote Veranda Suite tot de royale Regent Suite van maar liefst 413m².

Iedere suite heeft een eigen uitstraling en een privé balkon – waaronder sommige van de grootste in de gehele cruise industrie – perfect om na een dag rondwandelen op de lokale bestemming weer helemaal te relaxen in de eigen oase van rust.

De Superior, Deluxe Veranda en Veranda Suites zijn respectievelijk 43m², 34m² en 29m² groot. Hiermee behoren de suites tot de meest ruimtelijke instapniveau suites op zee. De Superior en Veranda Suites hebben de sfeer van een landhuis en beschikken over een gordijn dat het slaapgedeelte scheidt van het zitgedeelte.

Aan boord van Seven Seas Splendor zijn 140 Concierge Suites. Naast de inclusieve voorzieningen waarvan alle Regent Seven Seas Cruise gasten genieten, hebben passagiers die verblijven in een Concierge Suite recht op een luxe hotelovernachting voorafgaand aan de cruise en voorrangstoegang bij het boeken van excursies en diners. De crèmekleuren van de suites zorgen voor sereniteit en comfort. De handgemaakte Elite Slumber Bedden zijn gericht op het privé balkon, waardoor gasten kunnen genieten van fantastische uitzichten op zee vanuit bed!

De Regent, Master, Grand, Splendor, Seven Seas en Penthouse Suites vertegenwoordigen de 88 onderscheidende suites aan boord van Seven Seas Splendor.

Gasten die in deze suites verblijven genieten naast alle inclusieve voorzieningen ook van een luxe hotelnacht voorafgaand aan de cruise, voorrangsreserveringen bij restaurants, dagelijkse canapé verzorging, persoonlijke butler service, de keuze uit extra luxe badproducten en een samengesteld kussen menu.

De op saffier geïnspireerde Penthouse Suites zijn tot 60m² groot. Glazen schuifdeuren bieden zowel vanuit de slaapkamer als de woonkamer toegang tot een groot balkon met comfortabel buitenmeubilair. Uitgebreide kastruimte met twee ingangen biedt meer dan genoeg ruimte en comfort.

De 74m² grote Seven Seas Suite biedt een uitzonderlijke ruimte in een cosmopolitan thema met bijpassende frisse kleuren en zacht en comfortabel meubilair. De ruimtes lopen naadloos in elkaar over, van woonkamer tot eetkamer tot slaapkamer, met glazen schuifdeuren die toegang bieden tot een ruimtelijk balkon. Een marmeren badkamer samen met grote walk-in closet maakt de suite geheel af.

De Splendor Suite beschikt over één slaapkamer en badkamer en is 76m² tot 85m² groot. De Splendor Suites zijn ingericht met rustgevende kleuren en zachte meubels. De grote eettafel is perfect voor roomservice diners in de suite.

De Grand Suite is ingericht met smaragd details en rijke crèmekleuren. Variërend van 119m² tot 170m², beschikt de Grand Suite over een ruim privé balkon, twee grote badkamers en een woonkamer met stenen mozaïek, exotische houttinten en rijke versieringen.

De vier Master Suites beschikken over twee slaapkames en zijn ingericht met warme houttinten en aubergine kleuren. De suites zijn gelegen op dek acht en negen, aan de achterzijde van het schip wat voor fantastische uitzichten op de horizon zorgt. De Master Suites zijn tussen de 176m² en 196m² groot en beschikken over een uitgebreide woonkamer, complete bar en balkons tot 92m² groot.

Het kroonjuweel van Seven Seas Splendor is de Regent Suite van 413m², gelegen op het bovenste dek van het schip met een balkon van maar liefst 132m² met uitzicht op de boeg van het schip. Compleet met een groot bad gedecoreerd met gouden details, een privé spa met stoombad en sauna en onbeperkte wellnessbehandelingen in eigen spa. Regent Suitegasten krijgen op iedere bestemming een persoonlijke gids en auto ter beschikking. Daarnaast slapen ze iedere avond op een exclusief en handgemaakt bed, is er de aanwezigheid van een butler service, een walk-in closet ter grootte van een paleis, twee badkamers, een master bedroom en een extra slaapkamer.

Reserveringen voor Seven Seas Splendor’s inaugurele seizoen kunnen gemaakt worden vanaf 11 april 2018. Voor meer informatie over Regent Seven Seas Cruises zie www.rssc.com.

 

Leave a Reply