Regent Seven Seas Cruises gaat samenwerken met Sotheby’s

Regent Seven Seas Cruises kondigt een bijzondere, nieuwe partnership met Sotheby’s aan. ’s Werelds meest luxueuze cruiserederij presenteert vijf afleveringen van Tim Marlow’s Must-See Museum Shows, inclusief maandelijkse tips voor de beste tentoonstellingen.

De luxueuze cruiserederij Regent Seven Seas Cruises en veilinghuis Sotheby’s slaan de handen in elkaar en gaan samen vijf afleveringen van Tim Marlow’s Must-See Museum Shows presenteren. Samen met de shows gaan de rederij en het veilinghuis tevens maandelijkse tips voor de beste tentoonstellingen, die gelanceerd worden door het wereldberoemde veilinghuis, delen. Tim Marlow is al jaren een vooraanstaand figuur als het gaat om het aanbevelen van kunstexposities.

Dankzij de focus op luxueus reizen en door de verscheidene mogelijkheden om tal van galerijen en musea te bezoeken, worden onevenaarbare culturele ervaringen mogelijk gemaakt.

“Kunst en cultuur zijn volledig geïntegreerd in de visie van Regent Seven Seas Cruises. Dit is één van de redenen dat we ontzettend enthousiast zijn over de samenwerking met Sotheby’s,” vertelt Jason Montague, President & Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Veel van onze gasten zijn kunstliefhebbers en zullen de Must-See Museum Shows dan ook enorm waarderen.”

Kunstcollectie van $6 miljoen

Frank J. Del Rio, President en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, eigenaar van Regent Seven Seas Cruises, is een gepassioneerd kunstverzamelaar en verzorgde dan ook persoonlijk de kunst op verschillende schepen, waaronder Seven Seas Explorer. Het meest luxueuze schip ooit gebouwd werd gelanceerd in juli 2016 en kostte zo’n $450 miljoen. Met een 750 gasten all-suite, all-balcony ontwerp is Seven Seas Explorer één van de meest ruime schepen die de oceaan bevaart. De kunstcollectie aan boord heeft een geschatte waarde van $6 miljoen en bevat onder andere prachtige werken van Picasso en Chagall.

In 2020 lanceert Regent haar vijfde schip, Seven Seas SplendorT, die naar de meest iconische en bovenal culturele bestemmingen van Europa zal varen. Van de Griekse Eilanden tot de Franse Riviera en het Iberisch Schiereiland; stuk voor stuk locaties die erg populair zijn onder kunst-, architectuur- en geschiedenisliefhebbers. Seven Seas Splendor beschikt onder andere over een 413m2 Regent Suite, volledig uitgerust met in-suite spa, een $200.000 Hastens Vividus bed, een auto met chauffeur in elke haven en een adembenemend 270-graden uitzicht over de boeg van het schip.

De Must-See Museum Shows kunnen hier worden bekeken.

Meer informatie over Regent Seven Seas Cruises vind je op rssc.com.Leave a Reply