Inspired Journeys: ultieme luxe die eindeloos duurt…

Wie een Inspired Journey van Regent Seven Seas Cruises boekt, stapt aan boord voor een wereldervaring. Zo vertrekt Seven Seas Mariner in november voor een expeditie van meer dan twee maanden door het Caribisch gebied en rond Zuid-Amerika en vaart Seven Seas Navigator van New York naar het Russische Noordpoolgebied en weer terug.

DROOMCRUISE

Regent Seven Seas Cruises staat bekend om haar luxueuze schepen en ultieme all-inclusive concept. Niet alleen exclusieve diners en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen, ook excursies aan land zitten in het pakket. Dat betekent zorgeloos genieten van een luxeleventje op een van de mooiste schepen ter wereld.

De eerstvolgende droomcruise vertrekt op 1 november vanuit Miami, om in 67 dagen het Caribisch gebied en Zuid-Amerika te verkennen. Je geniet van de relaxte vibe op Jamaica, praat Nederlands op Curaçao en vinkt de tocht door het Panama Kanaal van je bucket list. Daarna gaat het verder naar Ecuador, Peru en Chili, om onder de kaap door en langs de Argentijnse kust weer omhoog te varen naar Uruguay en Brazilië – inclusief een weeklange cruise over de impostante Amazonerivier. Begin je al met inpakken?

EEN ARCTISCH AVONTUUR

Liever een onwerkelijke reis vol legendarische natuurverschijnselen en culturele wonderen? Op 15 juni 2020 cruiset Seven Seas Navigator in 91 dagen van New York naar het Russische Noordpoolgebied en weer terug. Pak de bucketlist er maar vast bij, want dat wordt massaal afvinken. Je verkent de pittoreske havens van Groenland, ontdekt de oogverblindende natuurlijke schoonheid van Isafjördur en bezoekt een balletvoorstelling in het Mariinskitheater in St. Petersburg. Om maar wat te noemen, want deze reis biedt meer. Veel meer. Je ervaart de middernachtzon in het mysterieuze Moermansk, slentert door het platteland van Portugal en beleeft het bruisende nachtleven van Ibiza. Of ga walvis-spotten in de prachtige Azoren, dompel je onder in de eilandcultuur van Bermuda en maak een oversteek van de Atlantische oceaan mee met een prachtschip als thuisbasis.

INCLUSIEVE EXCURSIES

Tijdens deze cruises die eindeloos lijken te duren kan je kiezen uit een grote verscheidenheid aan excursies zonder daar nog eens extra voor te hoeven betalen. Dit maakt het mogelijk geheel ondergedompeld te worden in een bestemming. Van meer leren over eten en wijn tot kunst en architectuur. Er zit voor ieder wel een passende excursie bij. Gek op speciaal bieren? Met de tour Uruguayaans bierproeven wordt een ambachtelijke bierbrouwerij bezocht, natuurlijk gevolgd door een proeverij. Daarnaast komen de highlights van het centrum van Montevideo aan bod, je kan slenteren over een 100 jaar oude boerenmarkt en verschillende architecturale hoogstandjes bezoeken. Gek op de combinatie van vis en cultuur? Ga dan op tour in de stad Paamiut en leer over de cultuur en de geschiedenis van dit kleurrijke vissersdorpje in Groenland. Het vangen en verkopen van vis, voornamelijk roodbaars en zalm, is de primaire bron van inkomsten voor de 1800 bewoners. Of maak een boottocht waarbij dwergvinvissen en bultrugwalvissen gemakkelijk te spotten zijn in de fjord terwijl zeearenden bovenlangs vliegen. Need we say more?

Benieuwd naar het leven aan boord van de luxe schepen van Regent Seven Seas Cruises? Klik dan even door naar “Seven Seas explorer, het meest luxueuze cruise schip ter wereld“.

Voor meer informatie over Regent Seven Seas Cruises en deze droomcruises surf je naar www.rssc.com.


Leave a Reply