Iedereen op cruise dankzij de Dream Deals van Costa

Een droomvakantie wordt nóg beter met de Dream Deals van Costa. De Dream Deals, dat zijn een aantal korte en lange cruises, in de Middellandse Zee of naar Noord-Europa, met onweerstaanbare tarieven, ook in het zomerseizoen.

We krijgen vaak de vraag of een cruise niet heel duur is. Ons antwoord is simpel en unaniem: neen. Zo kan je nu dankzij de Dream Deals van Costa al een drienachten cruise – met een bezoek aan Marseille, Savona en Barcelona – boeken vanaf 249 euro. Wie op zoek is naar de beste prijs voor de zomervakantie met het gezin kan bij Costa een cruise van acht dagen op de Adriatische Zee boeken vanaf 629 euro. Je vertrekt dan vanuit Venetië en bezoekt Dubrovnik, Kotor, Corfu, Athene (Piraeus) en Bari. Geef toe, een onweerstaanbare prijs voor zo’n mooie reis!

Wie er van droomt om de unieke steden aan de Baltische Zee te ontdekken kan deze zomer zijn droom laten uitkomen. Costa maakt het mogelijk om, vanaf 649 euro per persoon, Stockholm, Helsinki, Sint-Petersburg en Tallinn te bezoeken.

Wij trokken vorig jaar op ontdekking met Costa Mediterranea en brachten een bezoek aan Dover en Le Havre. Je leest er meer over in “Op ontdekking met Italy’s Finest“.

Maar zal ik me vervelen aan boord van zo’n schip? Absoluut niet! Aan boord van de moderne Costa schepen is er ontzettend veel te beleven. Sport, spektakel of gewoon een drankje aan de bar, er is voor elk wat wils.

De Costa schepen zijn bovendien bijzonder geschikt voor families. Terwijl de kinderen spelen in het zwembad of kids club, kunnen volwassenen genieten van hun vrije tijd, met een boek of een wellness moment in de spa.

De hutten zijn een oase van comfort, met nog meer service dan in de meeste hotels. Zo wordt je kamer twee keer per dag schoongemaakt door een toegewijde cabin steward.

Genieten van de culinaire Italiaanse roots van Costa doe je dankzij de meergangen menu’s tot lekkere snacks bij een glaasje wijn. De culinaire ervaring is top!

DREAM DEALS NOG TOT 28 FEBRUARI

Ben je nog nooit op cruise geweest, dan is nu het ideale moment om een korte trip te boeken. In de prijs van de Costa Dream Deals zijn o.a. de kamer, het eten aan boord in de hoofdrestaurants en de dienstverlening inbegrepen. Niet inbegrepen zijn de vluchten, en persoonlijke uitgaven zoals shopping, massages, excursies.

Meer info en boekingen: www.costacruises.nl.

 

Leave a Reply