Een seizoen lang genieten van de geperfectioneerde luxe van Seven Seas Splendor

Goed nieuws voor al wie van luxe houdt. Het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor, het nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises dat in februari 2020 te water gaat, kan vanaf nu geboekt worden.

Met ruimte voor slechts 750 gasten zal het all-suite, all-balcony Seven Seas Splendor van Regent Seven Seas Cruises op 7 februari 2020 haar gasten meenemen op een onvergetelijke, 14 nachten durende, trans-Atlantische reis van Barcelona naar Miami.

Benieuwd naar het luxeleven aan boord van Seven Seas Splendor? Surf dan snel naar Kijk dan snel op “Het suite leven aan boord van Seven Seas Splendor“.

Na haar eerste trans-Atlantische reis vaart Seven Seas Splendor, op weg van Miami naar Los Angeles, op 25 februari door het Panama Kanaal gooit het schip haar ankers uit in onder andere Cartagena en langs de prachtige kustlijn van Cabo San Lucas. Daarna vaart het schip op 14 maart 2020 terug van Los Angeles naar Miami. Gasten kunnen onder andere het romantische Catalina Island, Acapulco en Puntarenas bezoeken.

Eenmaal terug aan de Atlantische kust begint Seven Seas Splendor op 1 april 2020 aan een voorjaarsuitstapje tussen Miami en New York. Hoogtepunten van deze reis zijn een bezoek aan Oranjestad (Aruba) en Charleston (South Carolina) voordat het schip in de drukte van de Big Apple aankomt. Vervolgens zet ze op 16 april 2020 vanuit New York koers naar Barcelona, een reis van in totaal 14 overnachtingen.

Op 30 april 2020 begint Seven Seas Splendor dan aan haar inaugurele mediterrane seizoen. Dankzij de perfecte afmetingen van het schip kan het ook de kleinere havens, van Palamos en Toulon tot Kotor, bereiken. De eerste van deze mediterrane reizen is een cruise van 12 nachten vanuit Barcelona die eindigt met een overnachting in het romantische Venetië. Op 4 juni 2020 vertrekt het schip voor een reis naar de “oude wereld” en bezoekt het onder andere Jeruzalem en Rhodos. Vervolgens vinden er op 10 en 26 juni 2020 nog eens twee reizen van 10 nachten plaats waarbij je de kans krijgt om de beste stranden en steden ter wereld, van Ibiza tot Rome, te bezoeken.

Leave a Reply