MSC Bellissima brengt schoonheid naar Southampton

MSC Cruises’ volgende vlaggenschip, MSC Bellissima, zal op 2 maart 2019 in Southampton worden gedoopt tijdens een betoverend evenement met prestigieuze vip-gasten uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de hele wereld.

Het grote moment in de lancering van een nieuw schip is en blijft nog altijd de doop, een traditionele maritieme ceremonie die van groot belang is. Bij elk nieuw schip gaat MSC Cruises dan ook zorgvuldig op zoek naar een land en een haven voor de plechtigheid. Als blijk van waardering voor zijn groei in het Verenigd Koninkrijk en Ierland koos de rederij – voor de doop van de MSC Bellissima – voor Southampton.

Elk nieuw schip van MSC Cruises is ontworpen om uniek te zijn en zich te onderscheiden en MSC Bellissima vormt geen uitzondering op die regel. Naast de nieuwe persoonlijke assistent, waarover je meer kan lezen in “MSC Cruises brengt artificiële intelligentie aan boord van zijn schepen“, krijgt het schip nog tal van nieuwe functies en ervaringen.

Zo zullen er aan boord van MSC Bellissima twee nieuwe shows van Cirque du Soleil at Sea te zien zijn die exclusief voor het schip ontworpen werden. De show kadert in een langetermijnrelatie met Cirque du Soleil die zal uitmonden in acht originele producties die de wereldleider in entertainment creëert voor de vier schepen van de Meraviglia-generatie.

In het theater van het schip zal elke avond entertainment in West-End-stijl worden opgevoerd. En het iconische Sky Screen – met zijn 80 meter lengte het grootste op zee varende led-scherm – zal de gasten verbluft doen staan met een reeks van spectaculaire animaties en shows.

Het dineeraanbod aan boord wordt verder uitgebreid met de invoering van twee nieuwe concepten, L’Atelier Bistrot, met tafels op het terras, vanwaar de gasten van de Promenade genieten en de eigentijdse, op street food geïnspireerde Market Street, waar de hele dag door en ’s avonds een uitgebreide waaier aan verleidelijke lekkernijen worden geserveerd.

Ook MSC Cruise’ gelauwerde gezinsaanbod wordt uitgebreid met nieuwe opties, zoals de invoering van een zalig Grand Canyon-thema in het Aquapark en een hoop nieuwe, op magie geïnspireerde ontspanningsmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden.

Op het gezinsdek komen de DOREMI Studio Lounge, een specifieke lobby voor gezinsactiviteiten, het DOREMI Tech Lab, een absolute must voor kinderen die houden van technologie, en andere voorzieningen die ontwikkeld werden in partnerschap met gezinsexperts van onder meer de LEGO-groep en Chicco.

Voor haar openingsseizoen trekt MSC Bellissima naar de nog altijd even populaire westelijke Middellandse Zee, waarna het schip de winter zal doorbrengen in de Verenigde Arabische Emiraten, met stopplaatsen in Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Muscat en Khasab.

Leave a Reply