Wine aboard – cruisen van wijngaard naar wijngaard

Dankzij Regent Seven Seas Cruises en het Spotlight on Wine-programma kan iedereen zich binnenkort wijnkenner noemen. Het luxueuze cruiseschip Seven Seas Voyager maakt dit jaar namelijk een aantaal heerlijke wijnreizen met aangepaste excursies en proeverijen aan boord.

Je zal het met ons eens zijn, er gaat niets boven het opentrekken van een goede fles wijn met vrienden of familie. En waar kan je dat beter doen dan aan de zonovergoten kusten van Frankrijk, Monaco en Italië?

Vanuit die gedachte organiseert Regent Seven Seas Cruises een aantal droomvakanties die het beste van beide werelden combineert, genieten van de beste wijnen uit het Middellandse Zeegebied tijdens een wijncruise aan boord van een van haar luxueuze schepen. Gedurende deze cruises organiseert de rederij speciale proeverijen aan boord en zijn de excursies aangepast aan het Spotlight on Wine-programma. Zo kan je genieten van een glas met Toscaanse wijnmakers, proeven van Franse kaas en wijn daar waar ze gemaakt worden en genieten op het hoogste niveau in het mondaine Monaco. Dankzij de meevarende wijnexperts en de smakelijke seminars ben je na deze cruise een echte connaisseur.

ZOMERSE LIEFDE VOOR WIJN

Deze zomer is het acht dagen lang Joie de Vivre aan boord van de Seven Seas Voyager. Op 2 juli vertrekt het schip vanuit Monte Carlo om via Saint-Tropez, Florence, Rome, Corsica en Ibiza uiteindelijk richting Barcelona te cruisen. De speciaal voor deze reis samengestelde excursies zijn inbegrepen en er is een in de regio gespecialiseerde sommelier aanwezig. Daarnaast is er voor Clubcorp leden nog een kookworkshop bij het Castello Banfi wijnhuis in Toscane inbegrepen.

Eind augustus vertrekt de Voyager uit Barcelona om via de Franse Provence en Antibes, Monaco, Italië, Kroatië en Slovenië koers te zetten naar Venetië. Deze L’esprit de Monaco-cruise duurt dertien dagen en is inclusief wijnproeverijen met Dalmatische specialiteiten in het Kroatische Zadar en een ontdekkingstocht door de wijnkelders van Koper in Slovenië.

TUSCANY IN FALL

Tuscany in Fall is het thema van de laatste wijncruise van Regent Seven Seas in 2018. Op 5 november begint de Seven Seas Voyager aan een achtdaagse reis van Monte Carlo naar Florence, Rome, Napels, de Provence, Mallorca en tenslotte Barcelona. Na een sfeervolle wandeling over de elegante Cours Mirabeau – vol historische villa’s – kan je, in het Franse Aix-en-Provence, genieten van een wijn- en kaasproeverij. Aan de Italiaanse Amalfikust wordt het genieten van de heerlijke Tramonti Costa D’Amalfi DOC welke gemaakt wordt van de aromatische druiven uit deze bergachtige omgeving. Er is altijd een wijnexpert aanwezig om vragen te beantwoorden en om te helpen de perfecte wijnen te vinden om het genot thuis voort te zetten. Proeven doe je in de wijngaarden, bij de wijnhuizen en aan boord – alle lunches en diners worden uiteraard geserveerd met een wijnarrangement.

Benieuwd naar het leven aan boord van de luxe schepen van Regent Seven Seas Cruises? Klik dan even door naar “Seven Seas explorer, het meest luxueuze cruise schip ter wereld“.

Deze unieke wijncruises aan boord van Seven Seas Voyager zijn te boeken bij de betere reisagent of via Regent Seven Seas Cruises.

 

Leave a Reply