Constructie Seven Seas Splendor officieel begonnen

De bouw van Seven Seas Splendor, het schip dat de standaard van all-inclusive luxe naar een hoger niveau zal tillen, is officieel begonnen.

Van links naar rechts: Giovanni Stecconi, Shipyard Director van Fincantieri, Franco Semeraro, Senior VP Hotel Operations Regent Seven Seas Cruises en Oceania Cruises, Jason Montague, President en CEO Regent Seven Seas Cruises en Robin Lindsay, Executive VP Vessel Operations, Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

Directieleden van Regent Seven Seas Cruises, Norwegian Cruise Line Holdings en Fincantieri kwamen deze week samen in Ancona om gezamenlijk op de knop te drukken en ceremonieel de snijbrander te ontsteken die de eerste stalen plaat vormgeeft van de Seven Seas Splendor.

“Dit is een ontzettend mooi moment voor ons en we zijn heel blij om samen te werken met de bekwame ingenieurs van Fincantieri Shipyard voor de bouw van ons nieuwste schip dat opnieuw de luxestandaard zal verhogen binnen de industrie. Regent staat garant voor 25 jaar aanbieden van de mooiste bestemmingen met een persoonlijke service, aan boord van elegante en sfeervolle schepen. Met het snijden van het eerste staal voor de Seven Seas Splendor in Ancona, is de bouw nu officieel begonnen. ” – Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises

Het nieuwe schip, dat ruimte biedt aan 750 gasten, zal in de lente van 2020 toegevoegd worden aan de meest luxueuze vloot ter wereld, bestaande uit de Seven Seas Explorer, Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner en Seven Seas Navigator.

Benieuwd naar het leven aan boord van de luxe schepen van Regent Seven Seas Cruises? Klik dan even door naar “Seven Seas explorer, het meest luxueuze cruise schip ter wereld“.

Cruises voor het inaugurele seizoen van het all-suiteall-balcony schip zullen dit voorjaar in de verkoop gaan.

 

Leave a Reply