Star Wars Identities – the Force komt naar Brussel

Al veertig jaar volgt publiek over de hele wereld het leven van Luke en Anakin Skywalker, de Jedi helden uit een galaxy far, far away. En nu komt met STAR WARS Identities een spannende tentoonstelling naar ons eigen sterrenstelsel. Star Wars Identities laat ons op een compleet nieuwe manier kennismaken met de onvergetelijke personages uit de Star Wars saga en geeft bezoekers de kans om deel uit te maken van het Star Wars universum.

Star Wars Identities werd ontwikkeld in samenwerking met Lucasfilm Ltd. en neemt de bezoeker via een exclusieve verzameling van zo’n 200 objecten uit de Star Wars films (waaronder originele rekwisieten, modellen, kostuums en illustraties) mee op sleeptouw doorheen het dramatische epos van Luke en Anakin Skywalker, het meest bekende vader-zoon duo uit de filmgeschiedenis. De collectie omvat voorwerpen uit alle delen van de serie: de classic (1977-1983) en prequel (1999-2005) trilogieën, de animatieserie The Clone Wars en Star Wars: The Force Awakens uit 2015.

Favorieten als Darth Vader, R2-D2,Chewbacca, Boba Fett, Yoda, BB-8 en de Millennium Falcon zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

Een interactieve ontdekkingstocht

Doorheen de tentoonstelling ontdekken de bezoekers wat de personages uit Star Wars maakt tot wie ze zijn en tegelijkertijd leren ze zichzelf ook beter kennen dankzij een gepersonaliseerde en interactieve Identity Quest waarbij ze hun eigen persoonlijke, originele Star Wars-identiteit creëren.

Speciale avant-première voor de grootste fans

Voor de allergrootste Star Wars-fans loopt tijdens de lancering van The Last Jedi een speciale actie. Met de code uit de lanceervideo kunnen tickets geboekt worden voor de avant-première van de expo (2, 3 en 4 april).

Praktische informatie en ticketverkoop

STAR WARS Identities is te bezoeken in Paleis 2 van Brussels Expo van 2 april tot en met 2 september 2018. De ticketverkoop start op 20 januari 2018.

Voor tickets en info, surf naar www.starwarsidentities.be.

Leave a Reply