MSC Seaside is klaar om de nieuwe ster van Miami te worden

Eind vorige week nam MSC Cruises zijn nieuwste vlaggenschip MSC Seaside in gebruik. De 14de telg in de vloot van MSC Cruises is helemaal klaar om de Atlantische Oceaan over te steken richting Miami waar het op 21 december officieel gedoopt wordt.

MSC Seaside is een nagelnieuw prototype, uitgerust met ruime buitendekken waardoor gasten maximaal kunnen genieten van de zon en het varen op volle zee. Het cruiseschip heeft alvast alles in huis om de nieuwe ster van Miami te worden. Zo combineert het topentertainment met internationale eetconcepten en buitengewone faciliteiten voor gezinnen.

Uniek design – Het ontwerp van MSC Seaside is geïnspireerd op de strandappartementen die Miami zo beroemd hebben gemaakt. Het cruiseschip telt 2 unieke catwalks met glazen vloer en een 40 meter lange ‘brug der zuchten’ voor een spectaculair zicht op de oceaan. De promenade aan de waterkant is de breedste die ooit op een schip werd aangelegd.Flexibele accommodatie – Het cruiseschip werd ontwikkeld op maat van elk type gast: modulaire kajuiten voor groepen tot 10 personen, exclusieve suites met zeezicht, kajuiten met terrasbalkon met groot privéterras en luxueuze suites met eigen buitenzwembad.

Faciliteiten voor gezinnen – Naast de dagelijkse kinderactiviteiten en de 6 specifieke ruimtes voor baby’s en kinderen van alle leeftijden, kunnen gasten met hun gezin ook naar de fonkelnieuwe DOREMI Family Cinema of het nieuwe spannende buzzerspel spelen.Uitgebreide eetformules – Er is een uitgebreide keuze tussen in- en outdoor eetformules en een rijk aanbod van internationale restaurants. Een van de blikvangers is de Aziatische marktkeuken van de gerenommeerde chef Roy Yamaguchi.Gevarieerd entertainment – Naast een bowlingbaan, bioscoop en de langste ‘death ride’ op zee heeft MSC Seaside ook het meest interactieve waterpark met maar liefst 5 attracties: het eerste cruiseschip met Slideboarding™, een 160 meter lange dubbele baan voor watersleeën en 2 waterpartijen voor de allerkleinsten.Geconnecteerde cruisebeleving – MSC for Me is een digitaal innovatieprogramma waarbij geavanceerde technologie vakantiegangers naadloos connecteert met ervaringen die voor hen belangrijk zijn, op zee of aan land.

MSC Seaside gaat op 21 december voor anker in Miami waar het nog diezelfde avond zal gedoopt worden in het gezelschap van peettante Sophia Loren. Vanaf 23 december biedt het schip het hele jaar cruises naar de Caraïbische eilanden.

 

 

Leave a Reply