Seabourn verkozen tot beste cruisemaatschappij

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, is door de lezers van Condé Nast Traveler gekozen tot ‘Beste cruisemaatschappij in de categorie kleine schepen’ van 2017.

Jaarlijks looft het toonaangevende Condé Nast Traveler magazine prijzen uit tijdens hun ‘Readers’ Choice Awards. De afgelopen 10 jaar heeft Seabourn meerdere malen de hoogste plek in deze categorie weten te domineren.

“Condé Nast Traveler lezers begrijpen luxe reizen en service volledig en we zijn vereerd deze ongelofelijke erkenning van dit veeleisende publiek opnieuw te mogen ontvangen.” Richard Meadows, President van Seabourn. “Onze hardwerkende teams, zowel op de schepen als aan land, zijn trots om onze gasten iedere keer weer de ultieme ultraluxe reiservaring te bieden en het ontvangen van deze erkenning geeft hun toewijding aan voor het leveren van een topprestatie dag in dag uit.”

Top ultraluxe reizen

Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt van de rest: ruime goed uitgedacht ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants, te allen tijde gratis wijn en sterke drank, prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen varen over de hele wereld naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Innovatieve programma’s

The Grill Restaurant van Thomas Keller aan boord van Seabourn Quest

Gasten die met Seabourn cruisen, ervaren aan boord innovatieve programma’s en samenwerkingen met geselecteerde bedrijven en particulieren die matchen met de Seabourn belofte van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service. Hieronder valt ‘An Evening with Tim Rice’, de nieuwe exclusieve avondshow van Seabourn, Spa en Wellness met Dr. Andrew Weil – een holistische spa en wellness ervaring met fysieke, sociale en spirituele elementen – en The Grill van Thomas Keller, een restaurant geïnspireerd door het klassieke Amerikaanse steakhouse uit de jaren ’50 en ‘60.

Benieuwd hoe de schepen van Seabourn er binnenin uitzien? Klik dan snel door naar Seabourn Quest – a visit to luxury at sea.

Leave a Reply