Ontdek Europa aan boord van Celebrity Edge

Celebrity Cruises positioneert tijdens het zomerseizoen van 2019 maar liefst vijf schepen in Europa. Samen zullen ze 27 landen bezoeken en 92 havens aanlopen met als nieuwigheden Nauplion (Griekenland), Rijeka (Kroatië) en Santa Margherita (Italië). De schepen zullen overnachten in niet minder dan 16 steden.

Absolute blikvanger wordt Celebrity Edge. Celebrity Cruises’ nieuwe vlaggenschip zal gedurende het hele seizoen vanuit Barcelona en Rome cruises van 7 tot 12 nachten aanbieden op de Middellandse Zee.

Celebrity Edge heeft een unieke, naar buiten gerichte vormgeving waar innovatieve buiten- en binnenruimten de gasten dichter bij de zee brengen.

Blikvangers zijn onder meer de ruime hutten met een geïntegreerde openluchtveranda, nieuwe types van suites, een zonnedek voorbehouden aan de suitegasten en het Magic Carpet, een beweegbaar platform aan stuurboordzijde van het schip dat dienst doet als tenderstation, lounge en specialiteitenrestaurant.

Celebrity Infinity keert voor het eerst sinds 2014 terug naar Europa voor weekcruises tussen Venetië en Rome die kunnen gecombineerd worden tot een langere reis van 14 nachten met overnachting in Venetië.

Het zusterschip Celebrity Constellation stelt vaarschema’s van 9 en 10 nachten voor vanuit Venetië, Barcelona en Rome en dompelt de gasten onder in de Franse rivièra, Italië, Spanje, de zonovergoten Griekse eilanden en de Dalmatische kust.

Celebrity Reflection verzorgt vanuit Amsterdam en Dublin programma’s van 8  tot 12 nachten naar de Britse Eilanden, Scandinavië, Rusland en IJsland.

Celebrity Silhouette biedt vanuit Southampton opnieuw Scandinavië en Rusland (met overnachting in St. Petersburg), de Noorse fjorden, Ierland en IJsland aan tijdens cruises van 3 tot 14 nachten.

 

Leave a Reply