MSC Cruises introduceert nieuwe excursies en Port Info-service

MSC Cruises gaat van start met een unieke Port Info-service en introduceert 19 extra excursies in het Middellandse Zeegebied. De excursies, waarvan er 5 exclusief voor reizigers aan boord van de MSC voorbehouden zijn, bieden voor elk wat wils, van gezinnen tot foodies.

De nieuwe Port Info-service biedt gasten een nieuw infopunt waar ze alles te weten komen over de lokale cultuur, events, tradities, openbaar vervoer, gastronomie, enz. De desk zal gasten ook helpen bij het boeken van lokaal vervoer of bij het organiseren van individuele rondreizen en reiservaringen. Een extra troef in landen waarvan gasten de lokale taal niet spreken en bovendien volledig gratis.
Dankzij rechtstreekse contacten met de lokale overheden en toeristische diensten biedt MSC Cruises de meest accurate en actuele informatie aan. Bovendien werden de Port Info-bemanningsleden individueel opgeleid door lokale experts en kunnen ze info en advies op maat geven vanuit hun persoonlijke ervaring.
MSC Meraviglia, het nieuwe paradepaardje van MSC Cruises, bijt de spits af, maar er zijn plannen om de service uit te breiden naar alle schepen van MSC Cruises.

Daarnaast heeft MSC 19 nieuwe excursies toegevoegd aan hun reeds uitgebreide gamma van excursies in het Middellandse zeegebied.  Deze excursies, waarvan er vijf exclusief voor reizigers aan boord van MSC Meraviglia voorbehouden zijn, bieden voor elk wat wils.

Zo kunnen families in Genua een kijkje gaan nemen achter de schermen van Italiës grootste aquarium. Ze ontdekken er onder andere een zeelaboratorium en een planktonkwekerij, plaatsen die anders niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Foodies kunnen in Barcelona genieten van een echte gastronomische ervaring in het eerste en enige museum ter wereld dat uitsluitend gewijd is aan Iberico ham. De excursie wordt vanzelfsprekend afgerond met een proeverij.

Leave a Reply