‘The best of Musicals – at the Movies’ brengt musicalfilms tot leven

In het wervelende spektakel ‘The Best of Musicals – at the Movies’ brengt een ensemble met de strafste musicalstemmen de grootste hits uit de bekendste musicalfilms.

La La Land, Bohemian Rhapsody, The Greatest Showman, Les Misérables, Rocket Man, The Prince of Egypt, Footloose, Titanic, The Bodyguard, An Officer and a Gentleman,… het zijn maar een paar musicalfilms waarvan de grootste hits aan bod komen tijdens ‘The Best of Musicals – at the Movies

Vorig seizoen bracht Music Hall met The Best of Musicals een indrukwekkend spektakel waarin de strafste musicalstemmen de grootstse hits uit 30 jaar musicalgeschiedenis zongen. Voor deze derde editie mogen gelauwerde musicalstemmen waaronder Hans Peter Janssens, Charlotte Campion, Chris Van Tongelen, Goele De Raedt, Wim Van Den Driessche, Elke Buyle, Marleen van der Loo en creatieve duizendpoot Gene Thomas hun verbluffende capaciteiten ongegeneerd tentoonspreiden op het ritme van de leukste musicalfilms.

Naast deze toppers staan er met Eva-Jane Smeenk en Ivann Vermeer ook twee fantastische vocalisten voor het eerst in hun carrière in een musicalproductie!

Eva-Jane Smeenk (artiestennaam Eva-Jane) is een Nederlandse zangeres die opgroeide in een muzikale familie. Eva-Jane woont en werkt al jarenlang in België en ken je zeker als zangeres bij o.a. de band van Miguel Wiels, Clouseau, Café Flamand, K3. Bovendien was de vriendin van Kris Wauters de afgelopen vijf jaar de vaste vrouwelijke stem van het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’.

Ivann Vermeer zette zijn eerste muzikale stappen in de succesvolle kindergroep ‘The Bubbles’. Later groeide hij uit tot een gelauwerd en veelgevraagd backing vocalist en begeleidde hij gerenommeerde nationale en internationale artiesten zoals Paul Young, Lionel Richie, Rob De Nijs, Leo Sayer en The Three Degrees. Na 11 schitterende liveshows behaalde Ivann in 2005 een welverdiende derde plaats in het VTM-programma ‘X-factor’ en gedurende vijf seizoenen toonde Ivann als leadzanger bij ‘Sterren op de dansvloer’ al zijn uitzonderlijke vocale capaciteiten.

In mei 2019 schitterde Ivann als leadzanger in de sublieme George Michael-tributeshow ’The Edge of Heaven Tour’ en op 26 oktober deelde hij het podium met de Nederlandse superster Glennis Grace.

Voor zowel Eva-Jane als Ivann betekent deze deelname aan ‘The Best of Musicals – at the Movies’ een nieuwe uitdaging in hun muzikale avontuur, maar ééntje die ze voluit en met veel overgave zullen aangaan!

Voeg aan dit alles nog eens de engelenstem van Charlotte Verduyn, het mannelijke tegengewicht van Christophe Coenegrachts, Jeroen Logghe, Rick van den Belt én het 20-koppige live orkest toe, en je begrijpt dat ‘The Best of Musicals – at the Movies’ een musicalspektakel wordt om duimen en vingers van af te likken!

‘The Best Of Musicals – at the Movies’ staat op 10, 11 en 12 januari 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen en op 21, 22 en 23 februari 2020 in Capitole Gent. Tickets & info op musichall.be.

Leave a Reply