Met Regent Seven Seas Cruises beleef je Alaska op een unieke wijze

Regent Seven Seas Cruises biedt al 26 jaar de meest luxe en inclusieve cruises naar Alaska. Daarop voortbouwend onthult Regent nu een nieuwe en indrukwekkende verzameling van authentieke ervaringen, zowel aan boord als op land, voor de Alaska cruises van 2020. De speciaal op maat gemaakte activiteiten voor Regent gasten zijn uitermate geschikt om zoveel mogelijk te weten te komen over Alaska en al haar wonderen.

Als s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij blijft Regent Seven Seas Cruises indrukwekkende belevenissen creëren in Alaska. Zo zal de rederij voor de ongeëvenaarde Alaska cruises in 2020 de bestemming tot leven brengen door roofvogels, folkzangers, Tlingit geschiedkundigen en lokale cuisine en cultuur aan boord bij Seven Seas Mariner uit te nodigen. Daarnaast heeft Regent de excursies aan land verbeterd met nieuwe Go Local Tours en zijn er bijzondere initiatieven georganiseerd door lokale bewoners.

Alaska verrijking en vermaak – aan boord

Unieke culturele ervaringen worden op Seven Seas Mariner georganiseerd zodat gasten ook aan boord van het schip Alaska kunnen beleven. Deze activiteiten vinden plaats nadat de gasten terug komen van de landexcursies.  

BESTEMMING EXPERTS:

Tijdens de gehele cruise varen er experts mee die presentaties en lezingen geven. Ook zullen zij informatie delen tijdens het bezoek aan de Hubbard Gletsjer en gedurende de cruise vanaf de brug over het omliggend landschap. Leer alles over Alaska van Regent’s cultureel antropoloog Terry Breen (4 juni tot 5 augustus, 2020) die sinds 1999 meer dan 450 keer reizen heeft gemaakt naar Alaska, haar collega geoloog Steven Okulewiz (5 augustus tot 2 september, 2020), zeebioloog Davis Plourd (2 september tot 9 september, 2020) en geoloog Gregory Wheeler (9 september tot 5 oktober, 2020.

ERFGOED- EN CULTUUREXPERTS:

Lily Hope is geboren en getogen in Juneau en onderdeel van het Tlingit volk. Als expert Tlingit wever en docent, inspireert Lily gasten aan boord met haar persoonlijke verhalen over haar ambacht en culturele erfgoed.

Richard en Janice Jackson zijn experts in hun Tongass Tlingit voorouders. Richard is oud-voorzitter van de Alaska Native Brotherhood en Janice grootvoorzitter van de Alaska Native Sisterhood. Beiden delen zij hun inzicht en passie voor het Tlingit volk vanuit hun thuisbasis in Ketchikan.

NATUUREXPERTS:

Een ervaren professionele hondensleedrijver komt in Skagway aan boord van Seven Seas Mariner om fascinerende verhalen te vertellen over de Iditarod, ’s werelds meest intense race. Hij neemt ook een goede vriend mee; één van zijn sledehonden.

Alaska Raptor Center werknemers komen met één van de roofvogels uit de opvang aan boord om deze aan de gasten te introduceren en uit te leggen over de vogels in de Last Frontier.

CUISINE EN COCKTAILS UIT ALASKA:

Er kan genoten worden van een geweldige variëteit aan typische cuisine uit Alaska, zowel aan boord als aan land. Een Great American zalmbarbecue wordt tijdens elke cruise op het Pool Deck gehouden en gasten kunnen genieten van zelf gevangen vis op één van de excursies aan land, eerder die dag. De vis zal perfect bereid worden door de Regent koks.

Er is ook een uitgebreid aanbod aan lokale dranken te vinden: van de speciaalbieren van Alaskan Brewing Company, zoals de Husky IPA, tot cocktails zoals een Alaskan Iced Tea of de Golden Rush.

Alaska excursies aan land

De nieuwe Go Local Tours nodigt gasten uit om lokale ervaringen te beleven, geleid door inwoners van het gebied. De gasten raken bekend met de favoriete eetgelegenheden van de lokale bewoners en ontdekken de verborgen pareltjes van Juneau, Ketchikan, Skagway en Stika. Een greep uit de Go Local Tours:

Wandelexcursie met een local in Sitka: Leer de lokale Sitka gewoontes, de geschiedenis van de stad en bezoek de lokale monumenten en kunstwerken. Een inwoner van Sitka vertelt over de Russen die in 1804 grond in Alaska bemachtigden door de inheemse Tlingits te verslaan. Het slagveld van die strijd is nu het Sitka National Park. Ooit bekend als het “Parijs van de westkust”, claimt Sitka het eerste operagebouw, het eerste theater en de eerste vleugelpiano van de westkust van Noord-Amerika te hebben gehad. De excursie leidt de gasten langs het Sheldon Jackson Museum om lokale artiesten te zien schilderen, beeldhouwen en weven.

Achter de schermen van Juneau: Een enerverende rit leidt gasten langs de historische monumenten van Juneau waarna de culinaire wereld van Juneau ontdekt wordt in een kookworkshop in de Chez Alaska Cooking School en een bierproeverij van lokaal gebrouwen bier. Tijdens het koken vertelt de kok over het verrassend geraffineerde culinaire landschap van Juneau, waarna dit zelf is te ervaren tijdens het eten van de zojuist gemaakte gerechten.

Wrangell door de ogen van een local: Volg de gids door Wrangell om een idee te krijgen van het lokale leven. Het Tlingit volk waren de eerste bewoners van dit gebied, iets wat tot op de dag van vandaag nog steeds zijn indrukken heeft achtergelaten. Zie hoe de tradities tot leven komen bij de totempalen en stamhuizen. Een hoogtepunt van deze excursie is het bezoek aan Petroglyph Beach waar er oude rotstekeningen te zien zijn.

Club Mariner® Jeugdprogramma excursies

Kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar kunnen deelnemen in de excursies die speciaal voor het Club Mariner® Youth Programme zijn samengesteld in Ketchikan, Juneau, Sitka en Icy Strait Point, begeleid door mensen van de Club Mariner. De volgende excursies zijn onder andere beschikbaar:

Raptor Center en Sheldon Jackson Museum wandeling: Bekijk gewonde roofvogels zoals de Amerikaanse witkopzeearend en hoe deze gerehabiliteerd worden in het Raptor Center. Bewandel de kronkelende paadjes van het Tongass National Forest en ontdek de totempalen, kunstwerken en historische voorwerpen in het Sheldon Jackson Museum.

Zalmkwekerij en Juneau stadstour: Bij de zalmkwekerij leer je alles over de levensfases van de zalm en zie je hoe de miljoenen vissen worden gekweekt. Dit wordt gevolgd door een rit waarbij de geschiedenis van Juneau wordt verteld en gaat langs verschillende trekpleisters.

Totempaaltradities en Potlatch Park: Bekijk hier tientallen totempalen in de twee zusterparken van Ketchikan. Ontdek de betekenis achter de symbolen op de palen en leer alles over de goudgekte van Ketchikan.

Het elegante Seven Seas Mariner zal de thuisbasis zijn voor alle Alaska cruises van Regent in 2020. Het all-suite, all-balcony schip dat zowel ruimtelijk als intiem is, is in 2018 gerenoveerd. De 700 gasten kunnen uitgaan van de uiterste behulpzaamheid van de 445 bemanningsleden.

Meer info en boekingen via rssc.com.

Leave a Reply