Bill Bryson komt naar Boekenbeurs en wij geven tickets weg

De jaarlijkse Boekenbeurs is opnieuw in aantocht en dat is voor ons het moment om nieuwe reisboeken te ontdekken, te lezen over nieuwe bestemmingen en onze voorraad boeken in te slaan die we tijdens onze komende cruises en reizen willen verslinden.

Dit jaar verwelkomt Boekenbeurs onder meer Amerikaans auteur Bill Bryson, topauteur van reisboeken maar ook tal van populairwetenschappelijke boeken. Op de Boekenbeurs komt Bryson zijn nieuwe boek “Het lichaam, een reisgids” voorstellen. Hierin neemt Bryson de lezer mee op reis door ons eigen lichaam, naar de kleinste eenheid binnen onszelf. Op 2 november komt Bryson een exclusieve lezing geven. Meer info daarover vind je hier.

CruiseToTravel mag van Boek.be 5 duo-tickets weggeven voor deze exclusieve lezing van Bill Bryson. (Toegang tot de Boekenbeurs is niet inbegrepen). Wil je graag kans maken op zo’n duo-ticket, mail dan snel je gegevens door naar wedstrijd@cruisetotravel.com. De winnaars krijgen hun tickets per e-mail toegestuurd door Boek.be. Alvast veel succes!


Leave a Reply