Symphonic Spectacular tovert Brusselse Grote Markt om in een grandioos muziektheater

Op 27 juni wordt het mooiste plein van België omgevormd tot een ongezien theater. Tijdens de eerste editie van SYMPHONIC SPECTACULAR zal een spectaculair muziekprogramma met grootse symfonische muziek samenvloeien met een schitterend lichtspektakel.

Speciaal voor SYMPHONIC SPECTACULAR wordt een programma gecreëerd dat elke muziekliefhebber zal aanspreken en waarin elke generatie aan haar trekken komt: van de bloemenwals van Tchaikovsky tot de filmmuziek uit Lord of the Rings, van Paganini tot Queen. SYMPHONIC SPECTACULAR zorgt voor rillingen en verrassingen als nooit tevoren!

Het concert wordt gebracht door European Philharmonia onder leiding van Walter Proost, die als solisten niemand minder dan twee laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd mag verwelkomen: bariton Lionel Lhote en violist Andrey Baranov, die de wedstrijd in 2012 won.

SYMPHONIC SPECTACULAR wordt een magisch muziekevenement, dat geen enkele muziekliefhebber mag missen, ideaal om de zomer mee in te zetten !

Meer info vind je op symphonicspectacular.be.

Leave a Reply