All-inclusive cruise plezier met Norwegian Cruise Line

Wie op cruise gaat met Norwegian Cruise Line kiest voor maximale vrijheid en individualiteit op zee. Met ‘Free at Sea’ gaat NCL een stapje verder en kan je elke cruise naar eigen smaak personaliseren.

Vakantie dat is even weg uit de dagelijkse sleur en volop genieten van het leven. Op vakantie willen we ons dan ook niet houden aan allerlei regeltjes maar gewoon lekker ons eigen ding doen. Norwegian Cruise Line heeft dat goed begrepen en voerde daarom Freestyle Cruising in. Dankzij Freestyle Cruising geniet je aan boord van een maximale vrijheid en flexibiliteit. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften.

Omdat de ideale vakantie voor iedereen anders is introduceert Norwegian Cruise Line nu ‘Free at Sea‘. Voor een upgrade van €99, voor een cruise van zeven nachten, kan je twee van de volgende pakketten kiezen; een drankenpakket, een dinerpakket voor de ‘specialty dining restaurants’, een WiFi pakket, 50$ excursietegoed per hut per haven en enkel de vaarbelasting voor het 3e en 4e familielid of vriend die mee vaart. 

De Conciërge-passagiershutten, Suites en The Haven Suites ontvangen standaard alle vijf keuzes.

Dankzij het nieuwe ‘Free at Sea’-dinerpakket heb je bijvoorbeeld de keuze uit maar liefst 27 eetgelegenheden aan boord van de Norwegian Getaway. De Norwegian Getaway vaart onder andere een negendaagse route van Kopenhagen langs St. Petersburg, Helsinki, Tallinn, Stockholm en terug naar Kopenhagen. Terwijl jij geniet van deze steden ben je met het dinerpakket verzekerd van gevarieerde maaltijden aan boord.

Voor wie met vrienden en familie op cruise wil is de 11-daagse cruise langs de Griekse eilanden en Italië met de Norwegian Pearl een absolute aanrader. Vanuit Rome (Civitavecchia) vaar je langs het prachtige Dubrovnik, Kotor, Corfu, Santorini, Mykonos, Argostoli, Kefalonia, Messia (Sicilië) en Mallorca. En zitten jullie met z’n vieren in een hut, kies dan voor het ‘Free at Sea’-vaarbelasting pakket, dan reizen de derde en vierde persoon ook nog eens bijna gratis met je mee en houd je voldoende geld over voor al die heerlijke plaatselijke lekkernijen.

Of stel je voor, je bevindt je in tropische sferen, in je zwemkleding, zonnebril op, een blauwe zee en een heerlijke cocktail in je hand. Met de Norwegian Breakaway cruise je vanaf Miami langs Tortola en St. Thomas (Virgin Islands), Nassau (Bahamas) naar Miami. Kies je voor het ‘Free at Sea’-drankenpakket dan zijn die heerlijke cocktails in de prijs inbegrepen.

Staat Alaska op jouw bucketlist? Met de Norwegian Joy ervaar je de adembenemende landschappen van Alaska op een unieke manier, zowel vanaf zee als op wal. Om de ervaring ultiem te maken is het ‘Free at Sea’- excursietegoed pakket ideaal want dan heb je in elke haven een excursietegoed.

Even dat prachtige uitzicht op Facebook of Instagram plaatsen? Of je ouders of familie laten meegenieten als je van één van de spectaculaire glijbanen aan boord afglijdt? Het ‘Free at Sea’-internetpakket is een must als je iedereen op de hoogte wilt houden van je belevenissen op één van de 16 schepen van Norwegian Cruise Line.

‘Free at Sea’ is vanaf nu te boeken bij Norwegian Cruise Line.

One thought on “All-inclusive cruise plezier met Norwegian Cruise Line

  1. Het is juist een achteruitgang, een paar jaar boekte ik All Inclusive, de Ultimate Beverage Packet EN de fooien zaten in het bedrag dat je moest betalen, nu moet je weer Free at Sea kopen plus de fooien ook nog eens betalen, maar dat laatste staat er ook niet bij, ik wilde gisteren 21 dagen Los Angeles-Panamkanaal-New York boeken, 3800 euro voor één persoon komt er 250 euro Free at Sea en 280 euro aan fooien bij!!! Wat een voordeel? Nee, het is nog duurder geworden, ik stap van de NCL af als het zo blijft!

Leave a Reply