Cirque du Soleil brengt de magie van Corteo terug naar België

Corteo, één van de meest geliefde producties van Cirque du Soleil trekt binnenkort door Europa. Tijdens deze tournee doet Corteo twee keer België aan: in november komt de show naar Brussel en in maart 2020 naar Antwerpen.

Corteo speelt zich af in de fantasie van een clown. Het is een vrolijke parade die de passie van de acteur combineert met de elegantie en de kracht van de acrobaat. Het publiek wordt meegenomen tijdens een ongeziene theatrale, feestelijke processie vol plezier, humor en spontaniteit in een mysterieuze plek ergens tussen hemel en aarde.

Corteo ging in april 2005 in première in de Big Top in Montreal. Sindsdien betoverde de show meer dan 8 miljoen mensen in 19 landen op vier continenten. In 2016 werden een aantal acts aan de show toegevoegd en werd Corteo herwerkt tot een arena show.

De cast van Corteo bestaat uit 51 acrobaten, muzikanten, zangers en acteurs van over de hele wereld.

Praktische informatie:

Het magische Corteo is van 21 tot 24 november 2019 te bewonderen in Vorst Nationaal en van 13 tot 22 maart 2020 in de Lotto Arena (Antwerpen). Tickets zijn verkrijgbaar via www.cirquedusoleil.com/corteo.

Leave a Reply