Stress uit, spotlight aan – Speciale arrangementen van Regent Seven Seas Cruises

Wijntastings, kookdemonstraties, huiskamerconcerten of cruisen met een bierbrouwer – bij Regent Seven Seas Cruises gebeurt het. Het Spotlight on-concept tovert de toch al zeer inclusieve reizen aan boord van Regent Seven Seas om tot cruises met nog meer extra’s.

Het leven aan boord van Regent Seven Seas Cruises wordt nog inclusiever dankzij het Spotlight on-concept. Zo kunnen wijnliefhebbers de Spotlight on Wine-cruise boeken, voor wie dol is op lekker eten is er de Spotlight on Cuisine en bierdrinkers kunnen volop genieten tijdens de Spotlight on Craft Beer & Spirits-cruise. Op de Spotlight on Music-cruise staat een vioolvirtuoos centraal en de Spotlight on Bridge-reizen worden geleid door gecertificeerde bridgemasters.

Van wijngaardexcursies tot een Royal Dinner door de voormalige chef van Koningin Elisabeth en van een muziekuitvoering in Sint-Petersburg tot een bezoek aan de Alaskan Brewing Company – het is allemaal spot on.

CULINAIR CRUISEN

Culinair genieten doe je met verve tijdens een 10-daagse cruise op Seven Seas Voyager met vertrek op 10 juli. Het schip vaart in acht dagen van Rome naar Venetië voor de Spotlight on Wine-cruise. Met wijnexperts, tastings, een seminar en speciale excursies is dit de ideale trip voor wie graag een flesje opentrekt.

Koninklijk dineren gebeurt op datzelfde schip tijdens de, zeer populaire en daarom volgeboekte, Spotlight on Cuisine-cruise door de Middellandse zee onder leiding van chef Darren McGrady. Dat hij eerder voor Koningin Elisabeth kookte is te proeven tijdens het Royal Dinner en de Royal Afternoon Tea – uiteraard geserveerd met witte handschoenen. Ook geeft hij een lezing over zijn leven in het huishouden van de royals.

Proeven van de Italiaanse keuken kan tijdens de Spotlight on Cuisine met vertrek op 20 september van Monte Carlo naar Venetië geserveerd door chef Tommaso Barletta, compleet met kookdemonstraties, een speciaal menu en culinaire excursies.

Maar niet alleen op Seven Seas Voyager kun je genieten van een culinaire cruise. Zo ligt op Seven Seas Mariner de focus op ambachtelijke biertjes en bijzondere drank. Reis met een bierbrouwer van Alaska naar Canada tijdens een van de Spotlight on Craft Beer & Spirits-cruises met vertrek op 20 juni, 15 augustus en 2 september, compleet met proeverijen, een lunch met bierarrangement en excursies naar een distilleerderij en een brouwerij.

MUZIKAAL GENIETEN

Seven Seas Explorer pakt het muzikaal aan met de Spotlight on Music. Vioolvirtuoos Ignace ‘Iggy’ Jang verzorgt twee intieme concerten aan boord van het schip dat op 24 augustus vertrekt om in elf dagen van Stockholm naar Kopenhagen te varen. Ook inclusief zijn excursies met extra aandacht voor muziek en kunst uit de regio en een uitvoering door Iggy in Sint-Petersburg.

MEER FOCUS

Ook op de andere Regent-schepen gaan de spotlights aan. En tijdens grote oversteken is het bridge wat de klok slaat met de Spotlight on Bridge-cruises – ideaal om tussen de toernooien door te genieten van alles wat het schip te bieden heeft. Gasten aan boord van Seven Seas Voyager vanaf 23 juli of Seven Seas Navigator vanaf 9 oktober worden vergezeld door meest bekende presentators van Amerikaanse tv-zender PBS. Zij geven lezingen, seminars en houden discussies over kunst, actueel nieuws en lastige maatschappelijk kwesties. Fijne manier om zelfs tijdens je vakantie je hersenen toch nog een beetje te laten werken!

Benieuwd naar het leven aan boord van de luxe schepen van Regent Seven Seas Cruises? Klik dan even door naar “Seven Seas explorer, het meest luxueuze cruise schip ter wereld“.

 

Leave a Reply