TUI Cruises draagt Mein Schiff 2 in het hart

Mein Schiff 2 is het hart van de TUI Cruises vloot en vanaf 2019 zal ze dat ook in haar naam weerspiegelen, Mein Schiff 2 wordt Mein Schiff Herz.

Mein Schiff 2 is een van de hoekstenen van het succes van TUI Cruises en de Duitse rederij draagt het schip dan ook in het hart. Gedurende haar verlengde aanwezigheid in de vloot – tot 2022 – zal het speciale karakter van het schip dan ook weerspiegeld worden in haar nieuwe naam, Mein Schiff Hertz.

In haar eerste zomerseizoen als Mein Schiff Herz zal het schip op de Middellandse Zee varen en twee verschillende, zevendaagse routes van/naar Malta aanbieden. Tijdens de reis vaart het schip op de westelijke Middellandse Zee met stops in Sardinië, Corsica, Civitavecchia en Napels, alternatief worden Kreta, Santorini, Piraeus en Sicilië in het oostelijk deel van de Middellandse Zee bezocht.

 

Leave a Reply