Een nieuwe look voor Costa Mediterranea

Dit jaar viert Costa Cruises zijn 70ste verjaardag. Om deze gebeurtenis te vieren worden alle schepen van de Italiaanse rederij voorzien van een nieuw logo.

Het nieuwe logo van Costa Cruises werd voor het eerst getoond bij het snijden van het eerste staal voor Costa Smeralda, het eerste volledig op LNG werkende schip dat in oktober 2019 de vloot zal vervoegen. Het nieuwe logo – een vloeiende groene, witte en rode lijn – brengt hulde aan de Italiaanse oorsprong van de rederij en laat gasten meteen zien waar ze zich kunnen aan verwachten, Italy’s Finest – het beste van Italë.

Het eerste schip dat het nieuwe logo draagt is Costa Mediterranea. De boeg van het schip werd tijdens een stop in Marseille (Frankrijk) en Savona (Italië) beschilderd met de gestileerde Italiaanse vlag en de naam van het schip, in een nieuw en groter lettertype.

Costa Mediterranea vertoeft de komende maanden in onze contreien. In mei vaart het schip een route die halt houdt in Amsterdam, Zeebrugge, Dover, Le Havre, Hamburg en Bremerhaven. In Amsterdam kan je trouwens tijdens de zomer ook inschepen voor een cruise naar de Noorse fjorden. Tijdens de maanden juni, juli, augustus en september vaart Costa Mediterranea naar de Lysefjord en de Geirangerfjord. Daarnaast houdt het schip ook nog halt in Bergen, Stavanger en Flåm. Je komt er meer over te weten in “Op ontdekkingstocht door Europa met Costa Mediterranea“.

Costa Cruises wil nog dit jaar al zijn schepen voorzien van het nieuwe logo.

 

Leave a Reply