MSC Seaview, van A(romatherapie) tot Z(iplijn over zee)

Vrijdag 1 juni vaart MSC Seaview, het nieuwste schip  van MSC Cruises, voor het eerst uit. Het innovatieve cruiseschip brengt zijn eerste seizoen op de Middellandse Zee door en belooft vakantiegangers te verrassen met een onvergetelijke zon- en zee-ervaring.

We sommen alvast tien redenen op waarom MSC Seaview je meer dan ooit in verbinding zal brengen met de zee.

MET DE ZON MEE

MSC Seaview, de 15e telg in de vloot van MSC Cruises, is een nieuw state-of-the-art cruiseschip, uitgerust met ruime buitendekken waardoor gasten maximaal kunnen genieten van de zon en het varen op volle zee. MSC Seaview zal zijn eerste zomerseizoen op de Middellandse Zee doorbrengen, met drie thuishavens: Barcelona, Marseille en Genua. Na zijn eerste seizoen zal het schip de zon volgen naar Brazilië.

UNIEK DESIGN 

Het ontwerp van MSC Seaview is geïnspireerd op de strandappartementen die Miami zo beroemd hebben gemaakt. Het cruiseschip telt twee unieke catwalks met glazen vloer en een 40 meter lange ‘brug der zuchten’ voor een spectaculair zicht op de oceaan. De promenade aan de waterkant is de breedste die ooit op een schip werd aangelegd.

GECONNECTEERDE CRUISEBELEVING

MSC for Me is een digitaal innovatieprogramma waarbij geavanceerde technologie vakantiegangers naadloos connecteert met ervaringen die voor hen belangrijk zijn, op zee of aan land.

In “MSC Cruises brengt artificiële intelligentie aan boord van zijn schepen” kom je meer te weten over de digitale (r)evolutie aan boord van MSC Cruises.

FLEXIBELE ACCOMMODATIE

Het cruiseschip werd ontwikkeld op maat van elk type gast: modulaire kajuiten voor groepen tot tien personen, exclusieve suites met zeezicht, balkonkajuiten met groot privéterras en luxueuze suites met eigen buitenspa.

GEVARIEERD ENTERTAINMENT

Naast een bowlingbaan, bioscoop en de langste ziplijnen op zee (105 meter!) heeft MSC Seaview ook het meest interactieve waterpark met maar liefst vijf attracties: het eerste cruiseschip met Slideboarding™, een 160 meter lange dubbele baan voor watersleeën en twee waterpartijen voor de allerkleinsten.

UITGEBREIDE EETFORMULES

Er is een uitgebreide keuze tussen in- en outdoor eetformules en een rijk aanbod van internationale restaurants en bars. Een van de blikvangers is de Aziatische marktkeuken van de gerenommeerde chef Roy Yamaguchi.

FACILITEITEN VOOR GEZINNEN 

Naast de dagelijkse kinderactiviteiten en de zes specifieke ruimtes voor baby’s en kinderen van alle leeftijden, kunnen gasten met hun gezin ook naar de fonkelnieuwe DOREMI Family Cinema gaan of het nieuwe spannende buzzerspel spelen.

EXCLUSIEF SHOPPEN

Met 300 topmerken, waaronder tal van exclusieve collecties, kunnen gasten zich helemaal uitleven op MSC Seaview. Het aanbod is heel divers, van juwelen over kleding tot parfum en interieurdecoratie.

MSC YACHT CLUB

MSC Seaview telt maar liefst 86 royale suites van MSC Yacht Club. “Een schip in het schip”, dit unieke concept tilt het comfort naar een nog hoger niveau met een exclusieve service op maat. Een persoonlijke butler, een privézwembad en zonnedek, een Top Sail Lounge of een nog uitgebreidere gastronomische kaart zijn maar enkele van de privileges die MSC Yacht Club biedt.

WELLNESS & FITNESS OP ZEE

MSC Seaview herbergt niet alleen het grootste authentieke Balinese kuuroord, MSC Aurea Spa, maar ook een professionele MSC Gym met de nieuwste apparatuur. Spinningruimte, yogaklas, barbier, nagelsalon, make-upservice zijn maar een greep uit het aanbod van verzorging en verwennerij.

 

 

Leave a Reply