Op “babymoon” met Costa Cruises

Zwangere vrouwen kunnen niet zomaar overal op reis. Een halve dag op een vliegtuig naar de zon, een safari in tropische hitte of een stevige bergwandeling, allemaal vakanties die je beter niet plant tijdens de zwangerschap. Het Italiaanse Costa Cruises heeft de oplossing: een babymoon-cruise in Noord-Europa met een vertrek vanuit Zeebrugge.

Het concept van de “honeymoon” is alom gekend maar heb je ooit al gehoord van de “babymoon“? Het concept bestaat al langer en komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. De babymoon is een – voorlopig laatste – zalige-met-zijn-tweetjes reis voor de geboorte van het eerste kindje. Maar omdat je niet overal naartoe kan reizen biedt Costa Cruises de oplossing!

Omdat rust en ontspanning belangrijk zijn tijdens een zwangerschap is een cruise vakantie ideaal. Je kan je heerlijk laten verwennen, elke dag iets anders zien en toch geen gedoe met koffers, want die reizen gewoon mee. Schoonmaken hoeft ook al niet want de hut of suite worden twee keer per dag schoongemaakt. En zelfs de beste keukenprinses kan lekker genieten want koken hoeft ook al niet, je gaat gewoon elke dag op restaurant, er is keuze genoeg aan boord. En wie wil kan zelfs ontbijt op bed krijgen of dineren op het balkon.

Dankzij Costa kan ook het vliegen vermeden worden. Zo kan je in mei en juni inschepen in Zeebrugge aan boord van de Costa Mediterranea. Vanuit Zeebrugge vaart het schip naar Dover, Normandië, Hamburg en Amsterdam.

Tijdens de zomermaanden heeft de Costa Mediterranea Amsterdam als thuishaven en zet het schip koers richting Noorse Fjorden. Amsterdam bereik je in een flits met de Thalys. Vanuit het Centraal Station in Amsterdam is het slechts een paar minuten wandelen naar de cruise terminal.

Tot slot nog het belangrijkste. Je hoeft ons niet te geloven maar een cruise is de meest romantische vorm van reizen. Als het schip de trossen losgooit en het zeegat kiest is het alsof je in een andere dimensie treedt. Een klein varend paradijsje van geluk en liefde.

Je hoeft natuurlijk niet zwanger te zijn om lekker dichtbij op cruise te vertrekken. Gedurende de maand mei vertrekt de Costa Mediterranea drie keer vanuit Zeebrugge. Zo kan je op 14 mei al vanaf 579 euro een volle week op ontdekking langs onze buurlanden of gewoon lekker genieten van alle faciliteiten aan boord.

Meer info en boekingen via www.costacruises.nl of bij je favoriete reisagent.

 

Leave a Reply