Nieuwe Marvel gethematiseerde attractie voor Disneyland Paris

Disneyland Paris plannen onthuld om de Marvel Superhelden op onovertroffen wijze tot leven te laten komen in het Walt Disney Studios Park met een volledig nieuwe Marvel gethematiseerde attractie.

Tijdens de D23 Expo In Japan maakte Walt Disney Parks en Resorts voorzitter Bob Chapek de plannen bekend voor de nieuwste projecten die in ontwikkeling zijn voor Disney bezoekers over de hele wereld, inclusief die voor Disneyland Paris.

Deze nieuwe ontwikkeling bouwt verder op het momentum van de 25ste verjaardag van het Resort en is een gevold van de plannen om nog meer populaire verhalen en figuren naar Walt Disney Parks en Resorts te brengen zodat de bezoekers van Disneyland Paris nog meer entertainment en attracties kunnen beleven.

NIEUWE MARVEL GETHEMATISEERDE ATTRACTIE

‘Rock’n’Roll never dies’ maar de spetterende gitaarriffs van ‘Love in an Elevator’ behoren in Disneyland Paris binnenkort tot het verleden. De Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith wordt er namelijk volledig getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie, waar bezoekers samen met Iron Man en hun favoriete Avengers een razendsnel avontuur beleven.

Met de toevoeging van deze nieuwe attractie komt er een permanente aanwezigheid van Marvel, die ervoor zorgt dat dit park een nog grotere aanrader wordt voor alle bezoekers.

DISNEY’S HOTEL NEW YORK – THE ART OF MARVEL

Bovendien zal Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Het wordt het eerste Disneyhotel dat de spannende wereld van de Avengers zal tonen. Dankzij de exclusieve illustraties en een nieuw ontwerp wordt het een residentie die geschikt is voor Tony Stark zelf.

Je kan er meer over lezen in “Marvel Comics superhelden op hotel in Disneyland Paris“.

Leave a Reply