Cirque du Soleil brengt de magische wereld van OVO naar Antwerpen

Cirque du Soleil komt in maart 2018 terug naar Antwerpen met OVO. Gedurende zeven magische voorstellingen wordt de Lotto Arena in Antwerpen omgetoverd in de toverachtige wereld van de insecten.

OVO is een Cirque du Soleil show voor de hele familie waarbij een onophoudelijke rush van energie en adembenemende acrobatie centraal staat. Het avontuur speelt zich af in een kleurrijk ecosysteem vol leven, waar insecten werken, eten, kruipen, fladderen, spelen, vechten en op zoek gaan naar liefde.

Als een mysterieus ei – OVO betekent ei in het Portugees – in hun midden verschijnt, kijken de insecten verbaasd en vol nieuwsgierigheid naar dit iconisch object dat symbool staat voor hun leven. Het is liefde op het eerste gezicht als een bizar friemelend insect arriveert in deze drukke gemeenschap en een fantastisch lieveheersbeestje hem in het vizier krijgt. En het gevoel is wederzijds.

Sinds de première van OVO in Montreal in 2009 begeesterde de show al meer dan 5 miljoen bezoekers. Cirque du Soleil wil nog meer mensen de kans geven om de show te beleven en brengt OVO daarom nu als arenashow van 8 tot 11 maart 2018 voor het eerst naar België.

Tickets zijn beschikbaar via www.cirquedusoleil.com/ovo

 

Leave a Reply