MSC Cruises vergroot aanbod vanuit de Verenigde Arabische Emiraten

MSC Cruises breidt haar aanbod vanuit de Verenigde Arabische Emiraten uit door een tweede schip in te zetten, de MSC Lirica. De MSC Lirica zal nieuwe en langere cruises uitvoeren van 11 en 14 nachten en debuteert in de VAE in november 2018. Er komen langere reizen, met twee overnachtingen in Dubai en voor het eerst ook cruises naar India.

Dit jaar biedt MSC Cruises voor het eerst cruises vanuit Dubai naar India aan. Onze gasten stoppen eerst in het bruisende Abu Dhabi, gevolgd door het serene en schilderachtige Muscat, waarna het schip de Arabische Zee oversteekt om in Mumbai, de toegangspoort tot het Indiase subcontinent, aan te komen. Mumbai is een levendige en opwindende smeltkroes van culturen. Naast de overweldigende koloniale architectuur, die tot de mooiste van het hele land behoort, zijn er ook tal van betoverende bazaars en tempels. De India-ervaring blijft trouwens niet beperkt tot Mumbai alleen. De reis biedt ook de kans om vanaf de eindeloze gouden stranden van Goa de zon te zien ondergaan en op expeditie naar de verborgen schatten van Mangalore te gaan.

Voor wie graag wat langer de winterse kou ontvlucht, bieden de MSC Cruises van 11 nachten vanuit Dubai de gedroomde uitweg. Onderweg houdt het schip halt in een rits aan prachtige strandplaatsen waaronder Sir Bani Yas – met zijn ongerepte stranden, breed gamma aan waterpret en toegang tot het grootste natuurreservaat van de regio, het verbluffende Pearl-Qatar in Doha – een miljoen vierkante meter kunstmatig eiland met stranden, boetieks en ruim 100 bars en restaurants – en Khasab in Oman waar het diepblauwe water de warme stranden aan de voet van het indrukwekkende historische fort verkoelt. Als laatste biedt Manama, de charmante hoofdplaats van Bahrein, een mix van wolkenkrabbers en historische gebouwen waar cultuur en intriges hand in hand gaan.

MSC Cruises last in zijn nieuwe reizen ook twee overnachtingen in Dubai in zodat de gasten ruim de tijd hebben om van de genoegens en de legendarische skyline van deze kosmopolitische haven te genieten. Daarnaast kunnen ze vanaf de luxueuze MSC Lirica de sterrenhemel van Muscat bewonderen en de zon zien ondergaan achter de koepels en minaretten van de historische havenstad.

Wie het nog avontuurlijker wil krijgt met de Grand Voyages een unieke kans om door het historische Suezkanaal te varen. De MSC Lirica vertrekt vanuit Venetië (Italië) op 2 november en komt op 18 november in Dubai aan, vervolgens keert het schip op 15 maart terug naar de Middellandse Zee.

De MSC Lirica voert tien cruises uit met vertrek in Dubai en kan geboekt worden als Fly&Cruise-pakket.

Voor het winterseizoen 2018-2019 zal ook de MSC Splendida in de VAE liggen om op zaterdag 7-daagse cruises uit te voeren vanuit Dubai. MSC Splendida is een van de schepen die de MSC Yacht Club aanbiedt. De Yacht Club is ontworpen voor de meest veeleisende reizigers die een ruime keuze, absolute privacy en exclusiviteit verwachten. De MSC Yacht Club is een “schip binnen in het schip”, met een volledig afgezonderde zone op de voordekken, waar gasten niet alleen van het beste uitzicht genieten maar ook toegang hebben tot een waaier aan privéfaciliteiten, waaronder een zwembad, solarium en een eigen restaurant.

Wil je meer weten over het leven in de MSC Yacht Club aan boord van MSC Splendida, klik dan even door naar “MSC Yacht Club: the luxury way of life“.

 

Leave a Reply