MSC Cruises legt vloot aan de ketting

MSC Cruises heeft bevestigd dat het alle nieuwe afvaarten van de hele vloot heeft stopgezet tot 30 april, in verband met de buitengewone omstandigheden waar de wereld voor staat met het COVID-19 virus.

De schepen die op dit moment nog op zee zijn, zullen hun huidige reisroute afronden en hun gasten naar de haven van ontscheping brengen en vervolgens ook hun activiteiten stopzetten.

Nu het COVID-19 virus een wereldwijde pandemie is, herzien de regeringen van over de hele wereld continu de maatregelen ter bescherming van de gezondheid en veiligheid van de bevolking aan wal om zo een verdere verspreiding van het virus te beperken. Met de beslissing die MSC Cruises vorige week nam om alle vlootactiviteiten voor een periode van minstens 45 dagen stop te zetten, wil het bedrijf deze maatregelen steunen en de doeltreffendheid ervan stimuleren.

MSC Cruises biedt gasten die door deze buitengewone beslissing zijn getroffen de mogelijkheid om 100% van de betaalde reissom voor hun geannuleerde vakantie om te boeken naar een andere datum plus een extra genereus boordkrediet dat op een toekomstige cruise naar keuze gebruikt kan worden op elk moment tot eind 2021.

Op dit moment worden nieuwe vertrekken van cruises ingepland die naar verwachting vanaf 30 april weer hervat worden.

Leave a Reply