Brussels Airlines vereenvoudigt getrouwheidsaanbod

Brussels Airlines heeft besloten haar klanten voortaan slechts één aantrekkelijk getrouwheidsprogramma aan te bieden, Miles & More. Het in 2015 gelanceerde programma LOOP wordt vanaf 1 februari 2020 stopgezet.

Miles & More wordt het enige getrouwheidsprogramma van Brussels Airlines

Meer dan vier jaar geleden richtte Brussels Airlines LOOP op. Het getrouwheidsprogramma werd ontworpen voor klanten die op regelmatige basis reizen maar niet genoeg vliegen om te genieten van de aanzienlijke voordelen van de traditionele frequent flyer programma’s.

In tussentijd heeft Miles & More – het andere loyaliteitsprogramma van Brussels Airlines en de Lufthansa Group – haar aanbod en de mogelijkheden om mijlen te verdienen en uit te geven echter uitgebreid ontwikkeld. Miles & More komt hiermee zeer dicht in de buurt van LOOP.

Omdat veel LOOP-leden ook lid zijn van Miles & More en gezien de recente ontwikkelingen van het Miles & More getrouwheidsprogramma, heeft de Brusselse luchtvaartmaatschappij besloten om LOOP niet langer aan te bieden en zich in plaats daarvan te richten op de aantrekkelijke voordelen van Miles & More.

Wat betekent dit concreet voor de leden van LOOP?

  • Vanaf 1 februari 2020 zal het niet langer mogelijk zijn om zich in te schrijven voor het LOOP-programma, noch om LOOP’s te verdienen.
  • Alle boekingen met een geldig LOOP-nummer gemaakt tot en met 31 januari 2020 en ten laatste gevlogen op 31 januari 2021 op vluchten die door Brussels Airlines worden uitgevoerd, worden nog beloond in LOOP’s.
  • LOOP-leden kunnen hun LOOP’s gebruiken tot en met 31 januari 2021 om een Brussels Airlines vlucht te boeken (volgens de LOOP-voorwaarden).

Meer informatie over de vele mogelijkheden van Miles & More is te vinden op miles-and-more.com.

Leave a Reply