Sfeervolle ‘The Christmas Show’ trekt kerstvakantie op gang

Voor het tweede jaar op rij trok ‘The Christmas Show’ naar de Antwerpse Lotto Arena voor de grootste indoor kerstbeleving van Vlaanderen. Een straffe liveband, een geweldig showballet, schattige engelenstemmen, indrukwekkend klank- en lichtspektakel en een pleiade aan topartiesten zorgden voor de ideale start van de kerstvakantie.

De tweede editie van ‘The Christmas Show‘ was opnieuw een voltreffer, niet op zijn minst door de fantastische artiesten die er optraden. Musicalartiesten Goele De Raedt, Nordin De Moor, Hans Peter Janssens en Tine Oltmans zorgden voor de nodige kerstklassiekers en bijhorende unieke kerstsfeer. Ook sterartiesten André Hazes, Belle Perez en Christoff zorgden voor de gepaste ambiance en deden het publiek uit hun dak gaan met hun alom bekende meezingers. Wannes Lacroix, vorig jaar nog een kinderelfje in ‘The Christmas Show’, stond deze keer op het grote podium als zanger.

Met ‘Hallelujah’ zorgden Christoff, Belle Perez, Hans Peter Janssen, Wannes Lacroix, Goele De Raedt, Nordin De Moor en Tinne Oltmans voor een sterke openingsact van ‘The Christmas Show’. Belle Perez zong ‘All I Want For Christmas’ en Goele De Raedt zorgde aansluitend voor het eerste kippenvelmoment met haar versie van de P!nk-klassieker ‘A Million Dreams’. Na ‘Santa Claus Is Coming To Town’ en ‘Silent Night’ was het aan Christoff die met ‘Een ster’ voor een collectief meezingmomentje zorgde.

Volgend jaar speelt Koen Van Impe de hoofdrol in een nieuwe versie van ‘The Sound Of Music’ en tijdens ‘The Christmas Show’ gaf hij met Goele De Raedt al een voorsmaakje van wat het publiek mag verwachten. “Ik ben de voorbije week uitgebreid aangesproken over de foto die ik deelde als Kapitein Von Trapp. Ze geloven het pas als ze de beelden van de making-off zien, zo straf is het gedaan en zo groots en speciaal wordt de musical die we vanaf 6 december gaan spelen”, zei Koen enthousiast.

Na het collectieve ‘Feliz Navidad’ liet de getalenteerde Wannes Lacroix met ‘Never Enough’ horen waarom hij vorig jaar nog in de finale van ‘The Voice’ stond. Wannes genoot dan ook zichtbaar. Na Christoff zijn ‘7 Zonden’ was het de beurt aan blikvanger André Hazes. Samen met Tinne Oltmans verraste Hazes het publiek met een heel straffe versie van ‘Shallow’, het hoogtepunt van deze show, waarna de populaire Hazes verder ging met ‘Zij gelooft in mij’.

De muzikale temperatuur en het tempo gingen de hoogte in toen Belle Perez haar hitmedley op het publiek losliet. Vervolgens zorgden Goele De Raedt en Hans Peter Janssen met respectievelijk ‘This Is Me’ en ‘Adeste Fidelis’ voor prachtige momenten. Tinne Oltmans bracht ‘Santa Tell Me’, meteen het signaal om alle kerstfeestschuiven open te trekken en Christoff zijn ‘Sweet Caroline’ en André Hazes zijn klassieker ‘Leef’ op het publiek los te laten.

Alle artiesten brachten nog een kerstmedley waarna de kerstman onder luid applaus feestelijk verwelkomd werd. Na de meezingers ‘We Wish You A Merry Christmas’ en ‘Most Wonderful Time Of The Year’ was het tijd om samen met het talrijk opgekomen publiek vreugdevol huiswaarts te keren.

Volgend jaar trekt ‘The Christmas Show’ naar de warme, roodfluwelen zitjes van de Antwerpse Stadsschouwburg. Het publiek zit dan lekker dichtbij en kan in optimale omstandigheden genieten van deze nieuwe kersttraditie. Voor de derde editie van ‘The Christmas Show’ belooft producent Deep Bridge alvast opnieuw verrassende combinaties van populaire en musicalartiesten, leuke acts, een showballet, een liveband en een pak verrassingen die allemaal verbonden zijn aan Kerstmis. Meer info over The Christmas Show op zondag 20 december 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg vind je op deepbridge.be

Leave a Reply