Holland America Line beste keuze voor cruises naar Alaska in 2020

Nummer 1 in Alaska-awards, meeste cruises naar Glacier Bay en nieuwe Alaska-belevenissen maken van Holland America Line de beste keuze voor reizen naar Alaska in 2020. Bovendien biedt de ‘Waarom Niet Nu?’ promotie extra voordelen waaronder kajuitupgrades, boordtegoed, drankkaart, …

2020 wordt voor Holland America Line een sterk seizoen met bekroonde Alaska-cruises en Land+Sea Journeys. Zo bevestigt de cruisemaatschappij haar positie als onbetwiste leider in cruises naar Alaska, met het ruimste aanbod cruiseopties, zoals Glacier Bay, en het eerste schip van de Pinnacle klasse, de Koningsdam.

Holland America Line vervoert al meer dan 70 jaar gasten naar Alaska – al langer dan Alaska een staat is. De cruisemaatschappij biedt de reizigers van vandaag niet te overtreffen ervaringen dankzij de expertise van lokale deskundigen. Van april tot september nemen zeven luxeschepen – Eurodam, Koningsdam, Maasdam, Noordam, Oosterdam, Volendam en Westerdam – gasten mee op een cruise vol overweldigende, verrijkende belevenissen in Alaska. De schepen maken een rondreis vanuit Seattle of Vancouver B.C., of een enkele reis tussen Seward (Anchorage, Alaska) en Vancouver.

De Koningsdam vaart haar allereerste seizoen in Alaska met zevendaagse rondreizen langs Inside Passage vanuit Vancouver, B.C. Deze nieuwste categorie schepen brengt een aantal exclusieve faciliteiten van Holland America Line naar Alaska, zoals de Music Walk, waar op drie podia alle muziekgenres aan bod komen, de Rolling Stone Rock Room, waar een liveband de bekendste rockhits uit het verleden opnieuw tot leven brengt, het hypermoderne theater World Stage, de Franse brasserie Rudi’s Sel de Mer, de sushibar Nami Sushi, een groot aantal kajuiten met veranda en nog veel meer.

Alaska’s ontzagwekkende gletsjers kunnen het best worden bekeken vanaf de zee. Elke Alaska-cruise omvat een bezoek aan een of meer iconische gletsjerbestemmingen: Glacier Bay Nationaal Park, de Hubbard-gletsjer of de Twin Sawyer Glaciers van de fjord Tracy Arm. Holland America Line biedt de meeste cruises naar Glacier Bay, voor veel Alaska-reizigers een niet te missen gletsjerbelevenis.

Voor wie verder landinwaarts wil trekken, zijn er 15 verschillende Land+Sea Journeys in combinatie met een drie-, vier- of zevendaagse cruise om meer tijd – tot drie nachten – door te brengen in Denali Nationaal Park, het kroonjuweel van Alaska’s binnenland. Dankzij haar insiderkennis en uitgebreide netwerk van eigen hotels, treinstellen en autocars is Holland America Line de enige cruisemaatschappij met optionele landexcursies tot helemaal in Dawson City, het hartje van de goldrush van Klondike, en de ongerepte uithoeken van het territorium Yukon.

Met de Waarom Niet Nu? promotie geniet je op geselecteerde Alaska-cruises en Land+Sea Journeys bovendien heel wat voordelen: kajuitupgrade, boordtegoed tot $ 500 per kajuit voor de eerste en tweede gast in de kajuit en 10 % korting op geselecteerde landexcursies bij boekingen voor 28 februari 2020. Bij boekingen van suites ontvang je nog extra kajuitvoordelen. Bij Waarom Niet Nu? boekingen voor 17 januari krijgen tot twee gasten ook een drankkaart ter waarde van $50. Zo wordt een cruise naar Alaska volgende zomer nog beter betaalbaar. Meer info via hollandamerica.com.

Leave a Reply