Koen Crucke verrast echtgenoot Jan met hernieuwing huwelijksbelofte

Zondagnamiddag zorgde Koen Crucke voor een originele stunt. Na de voorstelling van ‘La Cage Aux Folles’ verraste Koen, gekleed als bruid, zijn echtgenoot Jan Gheysens.

Omdat hun huwelijksplechtigheid vorige keer snel verliep, wilde Koen deze op een originele manier overdoen. Voor Jan was het een complete verrassing, maar hij zei onmiddellijk ‘ja’ toen Koen hem op het podium vroeg of hij hun huwelijksbelofte wou hernieuwen.

“We zijn 15 jaar getrouwd en morgen is het 50 jaar geleden dat we voor elkaar hebben gekozen en onze relatie begonnen”, reageerde een emotionele Koen. “Samen hebben we veel watertjes doorzwommen, maar Jan is al jaren mijn steun en toeverlaat. Jan wou het sober vieren, maar ik wou het op een speciale manier, in ’t wit en met een voile.”

Onder het goedkeurende oog van Antwerps burgemeester Bart De Wever, die de ceremonie met de nodige kwinkslagen leidde, gaven Koen Crucke en Jan Gheysens elkaar opnieuw het jawoord. Het publiek kon deze opmerkelijke gebeurtenis erg smaken en beloonde Koen en Jan met een daverend applaus en staande ovatie. Na afloop bracht het hertrouwde koppel, samen met hun zoon Stefaan en schoonzoon Mathieu, familie en vrienden een toast uit en werden de festiviteiten verdergezet in intieme kring.

Gevraagd naar waar de huwelijksreis gaat antwoordde Koen dat er nog niets op de planning staat. Wij gaven Koen en Jan alvast mee dat een romantische cruise de ideale manier is om hun huwelijksgeluk te vieren.

La Cage Aux Folles speelt de komende weken nog in theater Elckerlyc in Antwerpen en op zaterdag 7 december in de Gentse Capitole. Tickets en info op www.deepbridge.be

Leave a Reply