Nieuwe Spa & Wellness programma’s aan boord van Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises introduceert deze winter een nieuw spa merk op alle vijf de schepen van haar vloot. Serene Spa & Wellness biedt exclusieve behandelingen waarin technieken en ingrediënten van over de hele wereld worden toegepast. Gasten kunnen in een oase van gezondheid, schoonheid en wellness genieten van verzorgende behandelingen en services die het lichaam en geest volledig doen ontspannen.

De innovatieve verzameling van nieuwe behandelingen is geïnspireerd door de meer dan 450 bestemmingen waar de schepen van Regent Seven Seas Cruises naartoe varen. Er is keuze uit de welbekende ELEMIS therapieën, diverse lichaamsbehandelingen en massages, manicuren, pedicuren, luxe Kérastase salon services, fitnesslessen, personal training, wellness tours en uitgebalanceerde en bewuste cuisine in een geselecteerd aantal restaurants aan boord.

“Regent is geïnspireerd door de rust en kalmte uit alle windrichtingen. We brengen de mooiste wellness tradities en technieken uit culturen van over de hele wereld samen in de Serene Spa & Wellness behandelingen, voeding en excursies,” zegt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Oorspronkelijk waren we van plan om deze innovatieve ervaring alleen op Seven Seas Splendor te introduceren om daar de perfecte wellness ervaring aan te kunnen bieden, maar we hebben besloten het aan te bieden aan gasten op alle Regent schepen. Serene Spa & Wellness brengt luxueuze spa’s op zee naar een nieuw en hoger niveau.”

De beste streek-geïnspireerde lichaams- en schoonheidsbehandelingen

Serene Spa & Wellness gebruikt natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld die een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en balans in lichaam en geest. Behalve de traditionele spabehandelingen zijn er nu ook streek-geïnspireerde technieken en behandelingen bij Serene Spa & Wellness.

Een selectie uit de behandelingen die binnenkort beschikbaar zijn op alle Regent schepen:

  • De Regent Massage. De full-body massage gebruikt een synergie van rozemarijn, zeevenkel en duindoorn van de Middellandse kusten om stressgebieden te verlichten. Deze detox massage wordt versterkt middels paraffine wanten en laarsjes die met eucalyptus zijn verrijkt. Hierdoor worden de handen en voeten extra diep gehydrateerd en verzorgd
  • Limonium & zeekraal body polish. Deze behandeling verwijdert dode huidcellen en verzorgt de huid. Limoniumextract en zeekraal verzachten ruwe, droge huidcellen en een hydraterende melk van macadamianoten en zeezout voeden de huid. Deze luxueuze behandeling kan als half- of full-body massage worden geboekt
  • Kalmerende roos gezichtsbehandeling. Geef de gevoelige huid verlichting met een natuurlijke mix van delicate rozen voor extreme hydratatie van de huid. De verwennende behandeling met rozenextract, op basis van hand geplukte organische rozen uit het Verenigd Koninkrijk, strijkt fijne lijntjes glad en versterkt en beschermt de huid. Rozenbalsem wordt op de handen en armen gemasseerd voor ontspanning. De huid voelt zijdezacht en als nieuw
  • Kérastase Elixir Ultimate 24-Carat Indulgent Ritual. Dit weelderige haarritueel verzorgt, beschermt en herstelt het haar direct. De geur van Marokkaanse rozen zorgt voor totale ontspanning terwijl kamille- en marula-oliën en witte thee extract diep in de hoofdhuid worden gemasseerd. De transformerende behandeling zorgt voor ultiem glanzend en gewichtloos haar

Complete wellness, aan boord én aan de kust

Serene Spa & Wellnes biedt meer dan alleen behandelingen aan boord:

  • Pilates, yoga, meditatie en andere populaire lessen worden gegeven door fitnessexperts van Fitness by Serene Spa & Wellness. Zij geven advies en helpen met het gebruik van al het fitnessmateriaal en -apparaten. Ook is er de mogelijkheid om privétrainingen te boeken met één van de instructeurs
  • Kijk voor Serene Spa & Wellness Selections in de restaurants aan boord voor plantaardige maaltijden die speciaal geselecteerd zijn voor een gezonde levensstijl. De wereldse gerechten smaken niet alleen heerlijk, maar zijn ook gezond en uitgebalanceerd
  • Serene Spa & Wellness Tours waarbij gasten aan land worden ondergedompeld in nog meer wellness. De speciaal ontwikkelde excursies verschillen per bestemming, bijvoorbeeld een bezoek aan mineraalbaden in een thermobron in Rome of Tai Chi op een sereen strand in Palma de Mallorca
  • Op Seven Seas Explorer en Seven Seas Splendor zijn de Serene Spa & Wellness Hydrothermal Suites te vinden. Ontspan in deze suites vóór of na een spabehandeling en geniet van de multisensorische aromatherapie stoomruimte, de relaxruimte, infrarood sauna en belevenis douches

Leave a Reply