Vijf gloednieuwe Spotlight Cruises voor Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft vijf verrijkende programma’s onthuld die in 2020 aan boord beschikbaar zijn op een select aantal cruises. Liefhebbers van wijn en kookkunst, tuinieren en bloemschikken, Broadway en televisie kunnen hun hart ophalen met de 2020 Spotlight collectie van Regent.

Ook volgend jaar worden gasten aan boord van Regent Seven Seas Cruises ondergedompeld in interactieve ervaringen op zowel de bestemmingen tijdens de reis als tijdens de verrijkende programma’s die de luxerederij aanbiedt. Van geschiedenis tot podiumkunst en van bloemschikken tot culinaire activiteiten, Regent Seven Seas nodigt luxereizigers uit om hun passie te ontdekken tijdens workshops, lezingen en andere unieke ervaringen.

Spotlight on Wine

De wereld van het Harlan Landgoed – Dit spotlightprogramma legt de nadruk op Californische wijnen. Gasten maken kennis met beroemde wijnmakers uit de Napa Vallei in Noord-California en leren meer over de producten uit deze streek. Eén van de meest gewilde Californische wijnsoorten wereldwijd komt bij het Harlan Landgoed vandaan. Verken de culinaire wereld door middel van speciale proeverijen, unieke dinerervaringen en interessante lezingen. Zo zijn de privédiners en cocktailrecepties die tijdens de reis plaatsvinden perfect voor één-op-één gesprekken en genieten passagiers in Prime 7 en Chartreuse van de heerlijkste cuisine inclusief bijpassende wijnarrangementen.

Vertrek op 4 juni 2020 van San Francisco naar Vancouver gedurende 13 nachten aan boord van Seven Seas Mariner.

Voor vertrek wordt er een unieke Napa Vallei pre-cruise ervaring aangeboden. Deze ervaring is inclusief toegang tot het Harlan Family Domain en het 5-sterren resort Meadowood. Daarbovenop komt ook nog eens een speciale tour van de Auction Napa Valley en het exclusieve Napa Vallei Reserve. Het programma, waar een meerprijs aan zit verbonden, is inclusief uitgebreide diners en wijnarrangementen op elke Harlan locatie (Meadowood/Promontory/Napa Vallei Reserve). Ook krijgen gasten hier de kans om de wijnmakers en wijnhistorici te ontmoeten.

Trinchero Familie Landgoederen – De gastspreker van deze spotlightcruise is Barry Wiss, vicevoorzitter van de Trinchero Familie Landgoederen. Met meer dan 25 jaar ervaring in hospitality en de wijnindustrie is Wiss een gecertificeerde wijninstructeur, sommelier en specialist in gedistilleerde dranken. Tijdens de reis maken gasten kennis met de Signature, Neyers en Folie a Deux wijncollecties.

Vertrek op 14 augustus 2020 van Monte Carlo naar Barcelona gedurende 7 nachten aan boord van Seven Seas Voyager.

Spotlight on Floristry and Garden

Op 6 juli 2020 vertrek je voor een reis van 10 nachten aan boord van Seven Seas Voyager. Onderweg van Monte Carlo naar Barcelona leer je nieuwe bloemschiktechnieken in de masterclasses die aan boord worden gegeven door bloemschikexpert Joseph Massie of ontdek je eeuwenoude botanische tuinen in exclusieve thematours aan land. Vaak ‘dé bloemschikartiest van zijn generatie’ genoemd, wordt Massie gezien als één van de beste bloemschikartiesten van de wereld. Hij won al 17 nationale en internationale wedstrijden, waaronder vijf opeenvolgende Royal Horticultural Society gouden medailles, en vier Best in Show-awards bij de Royal Horitcultural Society Chelsea Flower Show.

Spotlight on Broadway

Tijdens een 10-nachten cruise aan boord van Seven Seas Voyager vaar je op 14 juni 2020 van Venetië naar Monte Carlo. De gastheer tijdens deze spotlightreis is niemand minder dan Seth Redutsky, die al meer dan 20 jaar Broadway ervaring heeft als acteur, schrijver, pianist en dirigent. Hij heeft de openingsnummers geschreven voor de Tony Awards van 1998 en 2000 en in het orkest van Les Miserables en Phantom of the Opera gespeeld. Zijn album Hair met Jennifer Hudson was zelfs genomineerd voor een Grammy award. Tijdens de reis kan je volop genieten terwijl Rudetsky samen met een aantal van zijn favoriete Broadwaysterren hits van de Great White Way speelt. Ook zal hij het publiek vermaken met hilarische inside verhalen over hoe het is om op Broadway en bij de Tony Awards op te treden. Op deze spotlightreis zijn ook te zien:

  • Stephanie J. Block. Block speelde Cher in The Cher Show, wat beloond werd met haar eerste Tony Award in 2019 voor Best Leading Actress in a Musical. Ze was al eerder voor een Tony genomineerd voor haar populaire optreden als Trina in de hernieuwde Falsetto’s. Al honderden keren zong zij ‘Defying Gravity’ tijdens het toeren door Noord-Amerika en haar rol als Elphaba in Wicked.
  • Sebastian Arcelus. Arcelus is het meest bekend van zijn rol als Lucas Goodwin in de Netflix serie House of Cards. Op Broadway speelde hij onder andere in Rent en als Fiyaro in de eerste Noord-Amerikaanse tour van Wicked.
  • Cheyenne Jackson. Bekend van onder andere Behind the Canelabra, 30 Rock, Glee en Curb Your Enthusiasm. Een echte theaterveteraan met rollen in Aida, Into the Woods, The Secret Garden, The Most Happy Fella, The Performance, Finian’s Rainbow, Xanadu, All Shook Up en Thoroughly Modern Millie.

Spotlight on Public Broadcasting

Hoera voor Hollywood! Emmy Award-winnende producenten, geprezen regisseurs en geliefde historici leren gasten tijdens deze spotlight ervaring meer over de grootste televisieseries en filmproducties in de geschiedenis van entertainment. De 10-nachten rondreis aan boord van Seven Seas Mariner vertrekt op 12 oktober 2020 in Los Angeles.

Deze en andere cruises aan boord van de luxeschepen van Regent Seven Seas Cruises boek je online of bij de betere reisagent.

Leave a Reply