Las Vegas komt deze zomer dichterbij dan ooit

Staat Las Vegas bij jou ook hoog op de bucket list, of is het zoals in ons geval dringend tijd dat je nog eens een bezoek brengt aan Sin City? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 6 juni 2019 is er een rechtreeks verbinding tussen Amsterdam en Las Vegas!

Las Vegas is dé stad voor dare devils en feestbeesten maar ook voor cultuursnuivers. Naast de bekende Strip mag je zeker het klassieke oude centrum van Las Vegas en de fantastische natuurparken in de buurt niet vergeten te bezoeken. Met deze vijf tips beleef je alvast het echte Las Vegas!

LIVING ON THE EDGE

Voor de dare devils onder ons is Las Vegas een ware hotspot. De zipline-ervaring van Fly LINQ zal je niet snel vergeten. Met de glazen lift naar boven krijg je een adembenemend uitzicht over de Strip te zien. Aangekomen op het launch deck word je voorzien van een harnas en vlieg je over de Strip als een ware superheld. Ga naar de Golden Nugget Pool, glij van drie verdiepingen naar beneden en dat door een haaientank! Gelegen op de Strip is het beste skydive centrum van Las Vegas: Vegas Indoor Skydiving.

DE BESTE SHOWS

Janet Jackson, Lady Gaga, Christina Aguilera, Robbie Williams, Celine Dion, Aerosmith, Paul McCartney en ga zo maar door. Alle groten der aarden hebben hun eigen show in Las Vegas. En wat dacht je van alle spectaculaire Cirque du Soleil shows? Las Vegas biedt je de mogelijkheid om je elke avond in een totaal andere wereld te wanen. De vraag is alleen naar welke show wil je gaan.

WHAT HAPPENS IN VEGAS….

In Las Vegas kent het nachtleven alleen maar hoogtepunten. Nog nooit van Hakkasan in het MGM Grand gehoord? Het is dé club waar alle andere clubs jaloers op zijn. Het is gigantisch, ’s werelds grootste DJ’s (Tiesto, Calvin Harris, Steve Aoki) noemen deze club hun thuishaven en het geluid is waanzinnig. KAOS is dan weer de nieuwste party spot in Vegas en opent zijn deuren in april. KAOS, zowel nightclub als dayclub met verschillende verdiepingen, is onderdeel van The Palms en belooft een hotspot te worden waar je geweest moet zijn en denk eraan: “What happens in Vegas, stays in Vegas!”

DOWNTOWN LAS VEGAS

Bij Las Vegas denk je in eerste instantie aan de Las Vegas Strip maar de geschiedenis van de stad begint oorspronkelijk in de wijk Downtown Las Vegas. Het klassieke oude centrum heeft een totaal andere sfeer en mag je zeker niet overslaan tijdens je bezoek. In het Neon Museum waan je je terug in de tijd met de mooiste, vintage neon borden van huidige en niet meer bestaande casino’s. The Mob Museum geeft je een authentiek en spannend beeld van de impact die de georganiseerde criminaliteit had op de geschiedenis van Las Vegas. Het Downtown Containerpark, bulkt dan weer van de leuke winkels, unieke restaurants, live muziek en entertainment. Zin in een goed diner? In Downtown Las Vegas kan je terecht in een aantal iconische steakhouses. Bij Vic & Anthony’s Steakhouse in de Golden Nugget, Oscar’s Steakhouse in The Plaza Hotel en Hugo’s Cellar zit je zeker goed.

NATUUR(LIJK)

Wist je dat Las Vegas op korte afstand ligt van maar liefst zeven natuurparken? De bekendste is natuurlijk de Grand Canyon. Geen last van hoogtevrees? Dan kan je dit natuurwonder vanuit de lucht aanschouwen. Je kan ondermeer bij Sundance Helicopters, Papillon Grand Canyon en Maverick Helicopters een helicoptervlucht over de Grand Canyon boeken. Bryce Canyon National Park beschikt over prachtige panorama uitzichten en zandstenen kliffen. Je kan hier diverse tours nemen, fietsen en in het ski seizoen zelfs nog even de latten onder binden bij Brian Head.

RECHTSTREEKS NAAR DE FUN

Was Las Vegas tot nu toe een “ver-van-ons-bed” bestemming’, dan komt daar op 6 juni verandering in. KLM vliegt vanaf dan elke donderdag en zondag met de Dreamliner rechtstreeks van Amsterdam naar Las Vegas. Per 2 juli 2019 komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag.

Meer informatie en reistips vind je op VisitLasVegas

Leave a Reply