Laat je verleiden door The Great Gatsby Immersive

Na vijf verfilmingen en talrijke toneelstukken, brengt The Great Gatsby Immersive het verhaal van Jay Gatsby dichterbij dan ooit tevoren. Reis terug naar de wilde jaren twintig en beleef een spannende avond vol van dans, cocktails en verleiding. 

Na een uitverkochte reeks voorstellingen tijdens het befaamde VAULT Festival in 2017, verhuisde The Great Gatsby Immersive naar een nieuwe (geheime) thuis in centraal Londen. Ondertussen hebben meer dan 50.000 mensen de voorstelling meegemaakt. En meemaken mag je in dit geval letterlijk nemen. Tijdens deze voorstelling komt het publiek dichter bij Jay Gatsby en zijn entourage dan ooit tevoren.

Gebaseerd op F. Scott Fitzgerald’s baanbrekend verhaal brengt The Great Gatsby Immersive vanaf 19 maart 2019 een avond vol fun, intriges en overdaad op een geheime locatie in Brussel.

Met slechts 200 gasten per avond is The Great Gatsby Immersive een intiem gebeuren waar iedereen het verhaal op zijn eigen manier meemaakt. De rasacteurs nemen je mee naar geheime plekjes, een illegale goktent en misschien zelfs naar hun slaapkamer. Het bijzondere aan de show is dat je zo hard wordt meegesleept, dat je echt een deel wordt van wat zich die avond afspeelt.

DRESS TO IMPRESS, OLD SPORT

Om het nog completer te maken, wordt het publiek gevraagd zich ook te kleden in de stijl van de wervelende jaren twintig. Het is natuurlijk geen verplichting, maar het zorgt er wel voor dat de beleving thuis al begint.

Ben je klaar voor een avond vol van stomende jazz, illegale drank, stiekeme afspraken en gestolen kussen?

Meer info en tickets via www.gatsbybelgium.be.

 

Leave a Reply