MSC Seaview komt later in de vaart, doopceremonie uitgesteld

Momenteel wordt op de scheepswerf in het Italiaanse Monfalcone de laatste hand gelegd aan MSC Seaview, het 15 de schip van MSC Cruises. Op 4 juni zal het schip volledig afgewerkt zijn, op 9 juni wordt MSC Seaview ingehuldigd en op 10 juni vertrekken de eerste gasten op cruise.

Het is momenteel alle hens aan dek in Monfalcone (Italië) waar een team van zo’n 4.000 man dag en nacht werkt om MSC Seaview klaar te stomen voor het inauguratieseizoen.

Helaas heeft scheepsbouwer Fincantieri enkele dagen extra nodig voor de finale afwerking, zodat MSC Seaview haar gasten straks kan trakteren op een onvergetelijke cruise-ervaring, MSC Cruises-waardig.

Als gevolg hiervan zal MSC Cruises het nieuwe schip pas op 4 juni in ontvangst kunnen nemen en zal de feestelijke doopceremonie nu plaatsvinden op 9 juni in Genua, Italië – in plaats van op 2 juni in Civitavecchia/Rome.

De korte cruise, die gepland was van 7 tot 10 juni wordt geannuleerd en MSC Cruises zal de eerste gasten aan boord van MSC Seaview nu op 10 juni verwelkomen voor een eerste volledige reis die vertrekt vanuit Genua, zoals voorzien.

 

Leave a Reply