Holland America Line presenteert ‘Planet Earth II In Concert’

Na het succesvolle ‘Frozen Planet in Concert’ neemt Holland America Line haar gasten tijdens ‘Planet Earth II in Concert’ opnieuw mee op een buitengewone reis naar alle hoeken van de aardbol.

Het nieuwe ‘Planet Earth II in Concert’ wordt gepresenteerd door Holland America Line in samenwerking met BBC Earth en staat garant voor educatief entertainment van wereldklasse. Op speciale BBC Earth cruises zullen de televisieteams die achter de schermen van het programma werken masterclasses gegeven.

“’Frozen Planet in Concert’ was één van onze meest populaire shows en ‘Planet Earth II’ is de perfecte toegift.” – Orlando Ashford, President van Holland America Line

Tijdens ‘Planet Earth II in Concert’ sta je zij aan zij met acrobatische primaten in de jungle van Madagascar, race je langs jagende leeuwen in de afgelegen woestijnen van Namibië, bied je samen met een familie van pinguïns het hoofd aan stormachtige zeeën in de Zuidelijke Grote Oceaan en klap je mee met dansende grizzlyberen. Dit allemaal onder  begeleiding van een live orkest dat de themamuziek van Oscar-winnaar Hans Zimmer en de originele muziek van Jacob Shea en Jasha Klebe van Bleeding Fingers Music speelt.

‘Planet Earth II’ is te bewonderen aan boord van Eurodam, Koningsdam, Maasdam, Nieuw Amsterdam, Oosterdam, Rotterdam, Veendam, Westerdam en Zuiderdam.

ALASKA IN CONCERT

Schepen die in Alaska varen, tonen voor de rest van het seizoen ‘Alaska in Concert‘. Deze show met exclusieve beelden van dieren in het wild in Alaska werd vorig jaar naar aanleiding van het 70-jarig jubileum van Holland America Line’s aanwezigheid in Alaska gelanceerd. Tijdens ‘Alaska in Concert’ ervaar je de overgang van de vier seizoenen en zie je waarom dit gebied zowel meedogenloos als prachtig is, via de beelden van de BBC Earth televisieserie ‘Wild Alaska’ onder begeleiding van een live orkest.

In navolging op ‘Planet Earth II in Concert’ en ‘Alaska in Concert’ worden BBC Earth programma’s op iedere cruise in het theater vertoond. De 45 tot 60 minuten durende ‘Inside Earth’ film gaat achter de schermen bij het maken van het BBC Earth beeldmateriaal. ‘Frozen Planet in Concert’ zal als een tweede voorstelling te zien blijven zijn op langere cruises.

Leave a Reply