MSC Armonia vanuit Miami naar Cuba

Vanaf 10 december 2018 zal MSC Armonia, MSC Divina en de MSC Seaside in Miami vervoegen en vanuit de “cruise capital of the world” cruises naar Cuba en de Caraïben aanbieden.

Miami wordt vaak gezien als de leider als het aankomt op cruisehavens en staat internationaal dan ook bekend als “Cruise hoofdstad van de wereld”. De haven ontwikkelt zich met de bouw van moderne terminal faciliteiten, fantastische accommodaties en buitengewone infrastructuur voor zowel passagiers als goederen.

Bovendien biedt Miami reizigers de mogelijkheid om een cruise te combineren met een landvakantie – Miami an sich is een spannende bestemming met een prachtige skyline, bruisende cultuur, kunst, entertainment en lekker eten.

Gasten zullen elke maandag in Miami aan boord gaan van MSC Armonia om vervolgens Montego Bay (Jamaica), George Town (Kaaimaneilanden), Cozumel (Mexico) en tot slot – op zaterdag en zondag – de Cubaanse Hoofdstad Havana te bezoeken.

In Cuba zal men kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan culturele en historische excursies welke voldoen aan de vereisten voor educatieve uitwisselingsactiviteiten tussen mensen, zoals uiteengezet in de Amerikaanse regelgeving.

 

Leave a Reply