MSC Cruises onthult nieuwe vaarroutes voor winter 2019/2020

MSC Cruises verrast met een inspirerend aanbod wintercruises 2019-2020. Met nieuwe schepen, nieuwe havens, nieuwe bestemmingen en een privé eiland heeft MSC Cruises alles in huis voor een onvergetelijke reis.

DE MIDDELLANDSE ZEE ANDERS BEKEKEN

MSC Grandiosa, een van de twee schepen die in 2019 voor het eerst uitvaren, zal zijn eerste winterseizoen doorbrengen in het westen van de Middellandse Zee. MSC Grandiosa betekent “grandioos”, een toepasselijke naam voor dit ultra-moderne schip.

Voor wie een langere winterbreak onder de zon zoekt, biedt MSC Sinfonia cruises van 11, 12 en 14 nachten aan in de Middellandse Zee. Nieuw is een verbluffende cruise van 14 nachten die de historische haven van Hafia in Israël aandoet, met twee volledige dagen om de oude steden Jeruzalem en Bethlehem te bezoeken.

Op MSC Sinfonia is bovendien een gloednieuwe 12-nachten durende cruise mogelijk vanuit Genua naar exotische bestemmingen in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Denk maar aan het zonovergoten eiland Tenerife en de Marokkaanse stad Tanger. Andere hoogtepunten op deze reis zijn de historische Spaans-Romeinse stad Cartagena, de gotisch getinte Portugese stad Funchal en het Italiaanse Civitavecchia bij Rome.

NIEUWE ROUTES IN NOORD-AMERIKA

Nog voor MSC Meraviglia aanvangt met zijn cruises vanuit thuishaven Miami, legt MSC Cruises nieuwe routes in vanuit New York. MSC Meraviglia neemt de reizigers tijdens twee 10-daagse cruises mee naar de Canadese havens van Charlottetown, Corner Brook-Halifax, Quebec, St. John en Sydney. Voordat de MSC Meraviglia aankomt in New York zal zij een trans-Atlantische cruise maken van 17 nachten vanaf Kiel, Duitsland langs havens in Denemarken, Engeland, Ierland, IJsland en Canada.

MEER MANIEREN OM DE CARAIBEN TE ONTDEKKEN

Een van de hoogtepunten is de opening van de Ocean Cay MSC Marine Reserve in de winter van 2019. MSC Cruises’ privé-eiland zal beschikken over 40 hectaren fijne zandstranden, opgedeeld in zes unieke gebieden, elk met zijn eigen karakteristieke sfeer en omgeven door kristalheldere zeeën boordevol onderwaterleven. MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Divina en MSC Armonia meren allemaal aan op dit eiland aan een speciaal aangelegde pier, zodat gasten in alle vrijheid van de kust kunnen genieten.

Vanuit Miami biedt MSC Meraviglia twee verschillende routes aan naar het westen van de Caraïbische Zee, MSC Seaside vaart 7 nachten lang naar het westen of het oosten van de Caraïbische Zee.

MSC Divina keert in november 2019 terug van de Middellandse Zee en biedt twee lange cruises aan vanuit Miami. Divina biedt een cruise van 11 nachten naar Jamaica, Colombia, Panama, Costa Rica, Mexico en de Ocean Cay MSC Marine Reserve. Een 10 nachten durende cruise vaart langs Antigua en Barbuda, St. Kitts and Nevis, St.-Maarten, Tortola in de Britse Maagdeneilanden en de Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Op MSC Preziosa kunnen gasten inschepen in twee fascinerende havens in de Franse Antillen: Fort de France in Martinique en Pointe-a-Pitre in Guadeloupe. De twee 7 nachten-7 havenroutes kunnen gecombineerd worden met een 14 nachten durende cruise met bezoek aan de Britse Maagdeneilanden (Tortola), St.-Maarten, Dominica, St. Kitts & Nevis, Antigua en Barbuda en Saint Lucia, Barbados, Trinidad en Tobago, Grenada en Saint Vincent & The Grenadines.

MSC Armonia heeft het hele jaar rond het Cubaanse Havana als thuishaven en laat gasten de hoofdstad tweeënhalve dag en twee nachten ontdekken, van zaterdag tot maandag. Op de route liggen ook de nieuwe Ocean Cay MSC Marine Reserve, Montego Bay, Jamaica en Georgetown op de Kaaimaneilanden.

MSC Opera biedt gasten twee verschillende 7 nachten durende routes aan vanuit Havana, met een bezoek van twee dagen en één overnachting in de Cubaanse hoofdstad. De eerste route neemt gasten mee van Havanna naar Belize City, vanwaar ze naar de idyllische stranden van Isla de Roatan in Honduras, de Costa Maya en Cozumel in Mexico trekken. Op de tweede route brengen gasten tweeënhalve dag en twee nachten door in Havana en reizen dan door naar charmante bestemmingen als het Jamaicaanse Montego Bay, Georgetown op de Kaaimaneilanden en Cozumel met zijn levendige koraalriffen.

GLOEDNIEUW SCHIP VOOR DUBAI EN ABU DHABI

MSC Cruises introduceert een van zijn nieuwste schepen in de Verenigde Arabische Emiraten. MSC Bellissima wordt in maart 2019 in de vaart genomen en zal na haar inaugurele seizoen in de Middellandse Zee in de winter naar het Midden-Oosten verhuizen. Van hieruit worden er twee verschillende routes van 7 nachten aangeboden die gasten naar het Sir Bani Yas Island en Khasab en Muscat in Oman brengen of naar Bahrein en Qatar. MSC Lirica vervoegt MSC Bellissima onder de winterzon met een aantal langere cruises in de Perzische Golf. De route van 14 nachten omvat tussenstops in de Indiase havens Mumbai en Goa met overnachting, de cruise van 11 nachten houdt halt in Muscat en biedt gasten een overnachting in Oman.

REIS ROND DE WERELD IN 117 DAGEN

De tweede cruise rond de wereld van MSC Cruises volgt een totaal nieuwe route. MSC Magnifica vertrekt in januari 2020 vanuit Civitavecchia (Rome), Genua, Barcelona en Marseille. Met meer dan 40 bestemmingen en 23 landen doorkruist het schip 5 continenten tijdens deze 3 maanden durende reis.

Voor een kijkje aan boord van MSC Magnifica klik je door naar “MSC Magnifica – a visit“.

 

 

Leave a Reply