Celebrity Cruises slaat geen enkele bestemming over tijdens de winter van 2019-2020

Na de Caraïben en Europa opent Celebrity Cruises nu ook de reservaties voor de rest van de wereld voor het winterseizoen 2019-2020. De schepen van de modern luxury-rederij zullen tijdens de winter meer dan 300 havens in 70 landen bezoeken, verspreid over alle werelddelen. Op meer dan 160 bestemmingen overnachten de schepen en op bijna 40 locaties zullen ze bovendien drie dagen en twee nachten blijven liggen. De nieuwe afvaarten naar Azïe, Australïe, Noord-Amerika, Centraal- en Zuid-Amerika maken van het winterseizoen 2019-2020 een van de omvangrijkste programma’s ooit.

Celebrity Solstice in Sydney

Na haar Europese zomer vaart Celebrity Constellation door naar de Verenigde Arabische Emiraten en volgt van daaruit de Kruidenroute via India en Sri Lanka tot in Singapore. Onderweg kan je vanuit Mumbai deelnemen aan een meerdaagse landtour naar Agra en de Taj Mahal.

Celebrity Eclipse spendeert het winterseizoen andermaal in Zuid-Amerika. Het schip meert af op 30 ongelooflijke bestemmingen in 11 landen. Met bezoeken aan Buenos Aires, Rio de Janeiro, de stranden van Ipanema, Kaap Hoorn, de watervallen van Iguazu en de Isorno-vulkaan kan je na afloop heel wat bestemmingen van je verlanglijstje schrappen. Daarnaast bezoekt Celebrity Eclipse de eilanden van Hawaï vanuit Los Angeles en Vancouver.

The Solarium aan boord van Celerity Eclipse

Celebrity Infinity vaart door het Panamakanaal tijdens twee cruises tussen Fort Lauderdale en San Diego. Deze vijftiennachtencruises bieden echter veel meer dan enkel het doorkruisen van deze wereldberoemde landengte. Zo maak je onderweg eveneens kennis met de prachtige stranden van Cabo San Lucas, de kleurrijke koloniale architectuur van Cartagena en de bloeiende regenwouden van Costa Rica.

Celebrity Infinity in het Panamakanaal

Wie op ontdekkingsreis naar het Verre Oosten en Zuidoost-Azië wil kan dat doen aan boord van Celebrity Millennium. Millenium vertrekt er vanuit Tokyo, Shanghai, Hongkong en Singapore en houdt onder meer halt op unieke bestemmingen zoals Bangkok, Hanoi en Taipei.

Op algemeen verzoek overwintert Celebrity Solstice andermaal in Australië en Nieuw-Zeeland. Het schip bezoekt ‘down under’ maar liefst 30 bestemmingen waaronder Wellington, Tauranga, Milford Sound, Sydney, Cairns, Melbourne en het Groot Barrièrerif. Celebrity Solstice overnacht in meer steden en stelt meer tussenstops van twaalf uur en langer voor dan ooit tevoren. Tijdens de reis van Noord-Amerika naar Australië bezoekt het schip eveneens Hawaï en de Stille Zuidzee.

 

Leave a Reply