Een magische kerst in Disneyland Paris

Iedereen die van de kerst houdt kan vanaf vandaag het meest magische moment van het jaar vieren in Disneyland Paris.

Betoverende kerst met Goofy in het Walt Disney Studios Park

Dit jaar brengt Goofy de kerst naar het Walt Disney Studios Park. En hij pakt het groots aan!

Overdag nodigen enkele beroemde Disneyfiguren je uit om samen de meest bekende kerstliedjes mee te zingen op het Production Courtyard podium aan de voet van het Hollywood Tower Hotel. Daarnaast kan je Mickey en Minnie ontmoeten in hun mooiste kerstoutfits terwijl Goofy trots zijn Kerstmanpak draagt.

Bezoekers die hun foto’s op social media plaatsen maken kans om op het grote scherm achter het podium te verschijnen.

‘s Avonds tovert Goofy het Hollywood Tower Hotel om tot het decor voor een magische reis over spectaculaire landschappen, van de Noordpool tot het meest buitengewone feestje dat je je kan voorstellen.

Een magische kerst in het Disneyland Park

Van zodra je het Disneyland Park binnenkomt wordt je verwelkomd in de magie van kerst door betoverende sneeuwpoppen van je geliefde Disneyfiguren en, alsof er magie in de lucht zit, valt er elke dag sneeuw in Main Street, U.S.A.

Net als vorig jaar komt de Kerstman naar Fantasyland in het Disneyland Park. Tot en met 25 december neemt hij zijn intrek in Meet Mickey Mouse waar hij je warm onthaalt voor een magische ontmoeting die je voor altijd zal koesteren.

Voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris word je in het park elke dag getrakteerd met de gloednieuwe Disney Stars on Parade. Daarnaast dompelt de Disney’s Christmas Parade je tweemaal per dag onder in de magie van het betoverende seizoen. Disney’s Christmas Parade maakt een grote comeback en verspreidt de magische winter over het Disneyland Park, met sneeuw in Main Street U.S.A. en Mickey en Minnie die zich klaarmaken om kerst in stijl te vieren met een groot aantal zangers en Disneyfiguren.

Mickey, Minnie en hun vrienden leren Stitch de betekenis van kerst door het zingen van liedjes in een magische nieuwe show op het podium voor het Kasteel van Doornroosje. In Videopolis brengt Mickey’s Christmas Big Band, in de beste Disney-kersttraditie, ieders favoriete kerstliedjes in een liveshow met zangers, muzikanten en Disneyfiguren.

Van 1 tot 25 december kan je trouwens elke ochtend met de magie van kerst ontwaken tijdens The Enchanted Advent Calendar, een magisch evenement voor het Kasteel van Doornroosje.

Elsa, Anna, Olaf en Kristoff – de helden van Frozen – zijn ook weer van de partij en zijn tijdens de Frozen Sing-along show te zien op het podium in The Chaparral Theater in Frontierland.

Tot slot wordt de verlichting in de 24 meter hoge kerstboom elke avond tijdens een magische ceremonie aangestoken in Mickey’s Magical Christmas Lights.

Op 31 december 2017 kunnen de gasten tijdens een sprankelende avond vol met verrassingen het nieuwe jaar in luiden met de exclusieve The Incredible New Years Eve Parade en een sprankelende vuurwerkshow bij het Kasteel van Doornroosje.

Het is 58 dagen kerst in Disneyland Paris, van 11 november 2017 tot en met 7 januari 2018.

 

Foto’s Disneyland Paris

 

Leave a Reply