MSC Cruises biedt nieuwe route aan in Oostelijke Middellandse Zee

MSC Cruises heeft aangekondigt dat MSC Lirica in de zomer van 2018 Venetië als thuisbasis krijgt en van daaruit een nieuwe en spannende route zal varen in de Oostelijke Middellandse Zee.

MSC Lirica

“De vraag vanuit de markt naar een cruisevakantie in de Middellandse Zee blijft sterk. We zien vooral een groeiende vraag naar de Oostelijke Middellandse Zee, met bestemmingen als de Griekse eilanden en Kroatië die de aandacht van reizigers trekken. Dit is de reden dat, MSC Cruises die het toonaangevende merk is als het Europa en Middellandse Zee bestemmingen betreft, een route aan gaat bieden die zij nog nooit eerder hebben aangeboden. Dit betekent dat gasten nu een grote keuze hebben in zomerafvaarten in deze altijd populaire regio, met een totaal van 4 schepen, nu inclusief de MSC Lirica.” – Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises

De gloednieuwe route die de MSC Lirica aanbiedt, begint en eindigt in de romantische stad Venetië (Italië), met een aantal van de mooiste en charmantste bestemmingen in de Oostelijke Middellandse Zee:

  • Gasten krijgen een hele dag om het wereldberoemde Griekse eiland Mykonos,  dat bekend staat om zijn opvallende contrasten, levendige straatjes die leiden naar rustige stranden, relaxte restaurants en iconische witte kalkgebouwen te verkennen
  • De vesting in Heraklion markeert de poort naar het grootste eiland van Griekenland, Kreta. Hier zou volgens de Griekse mythologie, met de witte zandstranden vooraan en op de achtergrond de witte bergen met de Ideon grot, de Griekse God Zeus geboren zijn
  • Gasten kunnen extra lang genieten van de prachtige kustlijn met kristalhelder water en ruige rotspartijen van het Griekse Corfu, een stad met Venetiaanse, Franse en Britse invloeden
  • Het 16e eeuwse Dubrovnik in Kroatië is omringd door hoge stenen muren en werd wereldberoemd door de serie Game of Thrones. Via een kabelbaan kan je naar de top van de berg om Dubrovnik van boven bewonderen
  • Gelegen aan de Adriatische Zee biedt de prachtige havenstad Bari gasten een schitterende geschiedenis en gouden stranden

Niet alleen is dit een geheel nieuwe route, maar MSC Cruises biedt de gasten ook meer tijd om een aantal van deze prachtige bestemmingen – zoals Corfu en Mykonos – uitgebreid te ontdekken. MSC Lirica zal deze route in de Oostelijke Middellandse Zee varen van 6 april tot 7 oktober 2018.

Corfu

MSC Lirica werd in 2015, als onderdeel van het 200 miljoen kostende Renaissance Programma van MSC Cruises, geheel gerenoveerd. Het moderne schip biedt luxe dinermogelijkheden aan met de beste Mediterrane en internationale gerechten, exclusief entertainment van wereldklasse, faciliteiten voor families en kinderen van alle leeftijden, pure verwennerij & wellness en comfortabele accommodaties die aan elke behoefte voldoen.

Het schip biedt voldoende lounges en bars om van een drankje te genieten voorafgaande aan het diner of de theatershow. Neem bijvoorbeeld de Beverly Hills Bar en de traditionele Engelse Lord Nelson pub, terwijl er in het Broadway theater 6 avonden per week een spectaculaire show wordt opgevoerd.

Ruime nieuwe hutten met balkon bieden een prachtig panoramisch uitzicht en 4 restaurants en een groot buffet restaurant serveren een verscheidenheid aan culinaire gerechten.

Met de hulp van bekende partners als Chicco, LEGO en Namco, biedt het schip speelruimtes voor families met kinderen van alle leeftijden. Denk hierbij aan een spannend waterspray park met leuke waterfuncties en 5 speciale kinderruimtes.

 

Leave a Reply