Verken Noord-Europa vanuit Zeebrugge dankzij de MSC Summer Deals

Net als vorig jaar biedt MSC Cruises deze zomer elke week een cruise aan tegen een uitzonderlijke prijs. Het aanbod is telkens geldig voor 7 dagen, van vrijdag tot de daaropvolgende vrijdag 12 uur. Zo kon je vorige week een cruise naar Cuba en de Caraïben boeken en mocht de 2de persoon zomaar gratis mee.

Deze week brengt MSC de magie van Noord-Europe binnen handbereik.

In de maand September biedt MSC Cruises voor het tweede jaar op rij, als enige grote cruise maatschappij, de mogelijkheid om lekker dichtbij en super gemakkelijk voor 7 nachten op cruise te vertrekken. Je kan dan namelijk in Zeebrugge inschepen op de MSC Preziosa voor een heerlijke vakantie naar Amsterdam, Hamburg, Le Havre en Southampton.

Dit jaar kan je op 7, 21 en 28 september inschepen voor een weekje Italiaans cruise plezier. Op 5 oktober scheep je in voor een 14-daagse trip die je, nadat je de 7-daagse route gevaren hebt, via La Coruña, Lissabon, Gibraltar en Barcelona tot in Genua brengt.

Benieuwd naar hoe de inscheping in Zeebrugge verloopt, klik dan even op all aboard – iedereen aan boord in Zeebrugge.

Wij testten vorig jaar de 7-daagse route aan boord van MSC Splendida en kwamen super enthousiast terug. Het zal je dan ook niet verwonderen dat onze vingers opnieuw kriebelen om op de “reserveer nu” knop te drukken.

Voel jij die kriebels om te reserveren ook? Aarzel dan niet en bezoek www.MSCcruises.be.

 

 

One thought on “Verken Noord-Europa vanuit Zeebrugge dankzij de MSC Summer Deals

  1. Reeds acht maal met MSC een cruise gemaakt’super tevreden!
    misschien volgende keer vanuit Zeebrugge ?

Leave a Reply