Cruizy nodigt je uit voor een inspiratievolle cruise-avond tijdens Captain’s Dinner

Wie ooit al op cruise geweest is zal het met ons eens zijn, cruisen is een luxevorm van reizen. Je bezoekt verschillende bestemmingen met als uitvalsbasis een schip dat voorzien is van alle gemakken en comfort.

Terwijl er voor elk type reiziger een cruise bestaat is het belangrijk om de juiste rederij, het juiste schip en de juiste bestemming te kiezen. Ga je voor een all-in cruisebeleving op een klein of groot schip? Zoek je het avontuur op een expeditie-, zeil- of riviercruise? Wil je proeven van exotische bestemmingen en een verfijnde keuken? En wil je lekker romantisch met je partner, met vrienden of met de kids op cruisevakantie? Met de cruisevinder van cruizy heb je in een paar klikken jouw volgende cruise gevonden.

Cruizy wil je graag inspireren met verrassende cruisemogelijkheden tijdens een heerlijk 3-gangen Captain’s Dinner. Hiervoor betaal je slechts 80 € p.p., wijnen en water inbegrepen.

Zo kan je op 24 maart tijdens de Captain’s Dinner in Restaurant Vin Perdu in Oud-Turnhout kennismaken met cruiserederijen Ponant, SeaDream Yacht Club, Quark Expeditions en Rivages du Monde.

Op 11 mei vindt de Captain’s Dinner plaats in Restaurant Culinair te Menen. Je maakt er kennis met Star Clippers, Hapag-Lloyd Cruises, Seabourn en Ponant.

Cruizy schenkt je een cruise voucher ter waarde van 80 € die je kan gebruiken als je binnen de 30 dagen na de Captain’s Dinner een cruise van één van de deelnemende rederijen boekt.

Benieuwd naar je volgende cruisebestemming? Schrijf je dan snel in voor de Cruizy Captain’s Dinner via deze link.

Lees ook: Norwegian Cruise Line introduceert ‘Meet the Winemaker’ in Europa

Leave a Reply