Babypanda’s Bao Di en Bao Mei zetten eerste stapjes in de buitenwereld

Het voorbije weekend kon het hele panda-team van Pairi Daiza een belangrijke mijlpaal vieren, want voor de allereerste keer sinds ze op 8 augustus geboren werden, ruilden babypanda’s Bao Di en Bao Mei hun binnenverblijf voor de buitenwereld.

Met een leeftijd van meer dan 6 maanden en een gewicht van meer dan 11 kilogram zijn Bao Di en Bao Mei nu volledig bestand tegen de koude temperaturen en konden ze dus hun pandagrot verlaten.

Als positieve aanmoediging kregen Bao Di en Bao Mei elk een schotel melk voorgezet. De pandaverzorgers van het park waren de hele tijd aanwezig om de schattigste tweeling van België in de gaten te houden.

Nu de spits afgebeten is zullen Bao Di en Bao Mei steeds vaker de buitenlucht kunnen opzoeken, zodat ze ook in hun buitenverblijf zichtbaar zullen kunnen zijn voor het publiek wanneer Pairi Daiza op 21 maart de deuren opent voor het seizoen 2020.

Die dag openen ook de nieuwe onderwaterverblijven in het Pairi Daiza Resort. Wie een nacht tussen de Siberische tijgers, pinguïns, ijsberen, walrussen, wolven, bruine beren, zwarte beren, damherten en Stellerzeeleeuwen wil doorbrengen kan zijn verblijf boeken via pairidaiza.eu.

Leave a Reply