Beleef winterwonderland in Las Vegas

De komende winter- en feestdagen is Las Vegas weer omgetoverd tot een magische kerstwereld. Schaatsen op het dak, een kerstshow bezoeken of naar de geanimeerde lichtshow op de Las Vegas Motor Speedway kijken, het kan allemaal. Zelfs de kerstman is met zijn hele dorp naar Las Vegas verhuisd!

Schaatsen op het dak

Als je kerst in eigen land net iets te koud vindt is Las Vegas, met aangename temperaturen tussen de 15-20 graden, de ideale bestemming om de feestdagen door te brengen. Zo is er voor de schaatsliefhebbers op het dak van het Cosmopolitan een schaatsbaan van bijna 400 vierkante meter met prachtig uitzicht over de Strip aangelegd.

Bij de buren in het Bellagio is het Conservatory omgetoverd tot een winterwonderland, inclus ief een ijsberenfamilie gemaakt van bloemen. Het Bellagio is vanaf buiten ook volledig versierd en de Fountains of Bellagio dansen op bekende hits zoals Santa Baby en Carol of the Bells.

Het atrium van het Wynn Resort is ook helemaal in kerststemming met duizenden lichtjes, kerstversiering en fantastische kerstdorpjes geïnspireerd op het boek ‘Gulliver’s Travels’.

Niet zo’n stille nacht

Las Vegas is natuurlijk gekend als de gokstad bij uitstek maar je kan er ook de meest de geweldige (live) shows ter wereld zien.

Om in de kerststemming te blijven, zijn veel shows bovendien aangepast voor de feestdagen. Voor balletfans is de klassieke Notenkraker in The Smith Center en voor komediefans draagt buikspreker Terry Fator zijn kerstshow ‘A Very Terry Christmas 2: the Sequel’ op – met muziek en hilarische en nieuwe karakters.

Bezoekers kunnen ook terug in de tijd gaan en genieten van een royaal driegangen diner met Koning Arthur tijdens de Tournament of Kings Holiday Dinner Show in het Excalibur Hotel & Casino. In het Shark Reef Aquarium kan je met de kerstman op de foto en voordat hij op de slee springt, neemt hij nog een duik in het water om afscheid te nemen van zijn onderwatervrienden.

De kerstman op bezoek

In The Magical Forest bij Opportunity Village kan je een kijkje nemen op het leven van de kerstman die zijn hele dorp heeft meegenomen naar Las Vegas. Zijn elfjes geven er een show en je kunt er genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

In Downtwn Summerlings is er wekelijks een kerstparade, waarbij de kerstman in zijn chalet kerstwensen in ontvangst neemt en bezoekers een rondje op de Rock Rink kunnen schaatsen. Bij Ethel M’s Chocolate Factory hangen er meer dan een miljoen kerstlichtjes in de tuin. Niet in traditionele kerstbomen maar in cactussen. Buitengewoon denk je? Nee hoor, gewoon Las Vegas!

Las Vegas kan je natuurlijk het ganse jaar bezoeken en dankzij de rechtstreekse verbinding vanuit Amserdam is de stad dichterbij dan je denkt. In ‘5 redenen voor een trip naar Downtown Las Vegas‘ geven we je alvast een aantal tips waarmee een bezoek aan Downtown Las Vegas het hoogtepunt van je reis wordt.


Leave a Reply