Paardenspektakel CAVALLUNA komt terug met de gloednieuwe show: ‘Legend of the Desert’

Paardenspektakel CAVALLUNA komt terug met de gloednieuwe show: ‘Legend of the Desert’

Sinds 2003 heeft CAVALLUNA meer dan 7,5 miljoen Europese toeschouwers geraakt en geboeid met paarden en ruiters die doorheen de vele jaren bekend en geliefd zijn. De beproefde mix van unieke ruitersport, grandioze decors en ontroerende muziek maakt de shows van Cavalluna zo typerend en erg gewaardeerd. 

In het weekend van 29 februari en 1 maart 2020 kan je in het Antwerpse Sportpaleis terecht voor ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’, een gloednieuwe show vol magische scènes die gepaard gaan met adembenemende optredens waarin mens en dier in perfecte harmonie samenwerken en het prachtige verhaal tot leven brengen.

In deze nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ draait het verhaal rond de prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

Beleef ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ tijdens de krokusvakantie op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020.  Meer info vind je op teleticketservice.com.

Leave a Reply