De Prinses en de Toverspiegel betovert jong en oud

Vanaf 26 oktober 2019 presenteert Music Hall met ‘De Prinses en de Toverspiegel’ een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud.

Het verhaal gaat over een prinses met een magische spiegel. Elke dag gebruikt de prinses deze spiegel om in de toekomst te kijken, totdat op een dag de spiegel plots lijkt verdwenen te zijn. Een behoorlijk slechte timing, want de 18de verjaardag van de prinses komt eraan en die dag moet ze een prins uitkiezen om het koninkrijk naar een mooie toekomst te leiden. Ze besluit het paleis te verlaten en op zoek te gaan naar een tovenaar met een glazen bol, in de hoop dat hij haar de toekomst kan laten zien zodat ze zeker de juiste prins uitkiest.

De cast ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Gene Thomas speelt de gekke tovenaar Yoda Dumbeldeur, Yanni Bourguignon (‘Cedric Van De Caveye’ in de populaire VTM-soap Familie) kan je bewonderen als Druivenplukker Flynn en Rosanne Pits geeft het beste van zichzelf als Prinses Rosanna. Charline Catrysse en Michaël Zanders mogen opnieuw in de huid kruipen van het hilarische, kibbelende West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie.

‘De Prinses en de Toverspiegel’ neemt je mee op een magische reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Voor de volwassenen zitten er bovendien vele dubbele bodems en subtiele verwijzingen met een knipoog in het verhaal verstopt.

Na elke voorstelling is er voor alle kinderen een meet & greet met de sprookjesfiguren.

‘De Prinses en de Toverspiegel’ is vanaf 26 oktober te zien in Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Kursaal Oostende. Alle info vind je op www.musichall.be

Leave a Reply